VIDEO / Fiica femeii găsite decedate în pădure: ”Îl bănuim pe soțul dispărutei”

Sursa Foto Antena 1

Misterul planează în continuare asupra comunei Dălhăuți, locul unde în urmă cu câteva zile au fost găsite cadavrele a două fetiţe, una de trei ani şi alta de 15 şi a mamei lor.

 Zvonul cum că Elena, femeia dispărută ar fi fost găsită spânzurată în pădure a pus tot satul pe jar. Între timp, trupurile neînsuleţite ale mamei şi ale fiicelor găsite moarte au fost aduse la biserica din sat.

Sora femeii dispărute a apărut la TV cu speranţă şi lacrimi în ochi rugându-se ca Elena să fie găsită vie, nu moarte aşa cum spun zvonurile din sat.

"Eu nu pot să vă spun nimic despre soţul Elenei. Eu nu îl cunoşteam. Dacă era să moară cineva, ea ar fi murit prima. Pentru că avea probleme cu inima ", a spus sora Elenei şi a Dumitrei, mama fetelor moarte, la Acces Direct.

T.S

Citeşte şi: 
Noi detalii despre moartea suspectă din Vrancea! Au apărut ipoteze halucinante în cazul celor trei suflete găsite fără suflare într-o pădure

VIDEO / Triplă crimă în Vrancea? Două fetiţe şi mama lor, găsite moarte în pădurea pe care o cunoşteau ca în palmă. Prima suspiciune este CRIMA!

VIDEO / Sora femeii găsite decedate în pădure: ”Nu am văzut trupul surorii mele”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro