VIDEO / Prima salvatoare care a ajuns la clubul Colectiv a primit ameninţări! Mărturiile cutremurătoare ale fetei

foto: facebook

Andra Raţiu, prima salvatoare care a ajuns la clubul Colectiv, a mărturisit că după ce a făcut public ce s-a întâmplat în noaptea de Iad. Tânăra a spus că a primit mesaje de ameninţare pe o reţea de socializare, din partea unor internauţi, care o acuză că vrea să devină vedetă.

Andra Raţiu, prima salvatoare care a ajuns la clubul Colectiv în noaptea incendiului a făcut mărturisiri halucinante despre ce s-a întâmplat în noaptea dezastrului. Aceasta a spus că atunci când a ajuns la club, oameni arşi alergau peste tot şi-şi strigau prietenii rămaşi în club.

Tânăra a mărturisit că după ce a făcut publice pe internet cele întâmplate a primit ameninţări din partea internauţilor, care au acuzat-o că vrea să-şi facă reclamă.

"Când am ieşit din bloc, erau foarte mulţi oameni care fugeau spre taxiuri. Când am ajuns acolo, erau foarte mulţi oameni arşi, care ţipau după soţii, după soţi, după prieteni. La 22:46, am avut ultimul apel către 112, iar în câteva minunte au venit echipaje. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta. M-a distrus complet. Nu am reuşit să mai dorm de atunci. Mă rugam de toată lumea să ajute. Era şi Adi Despot şi Willmark, care cărau oameni. Eu am 46 de kg şi nu pot căra oameni. Eu îi ghidam spre ambulanţe. Eram disperată, nu ştiam ce să mai fac. Au fost oameni care au ajutat. Nu aveau ce să buzunărească pentru că nu mai existau haine. Da, am primit ameninţări pe Facebook de la diverşi oameni, pentru că am postat cu ce s-a întâmplat. Mi-au spus că vreau să fiu vedetă. Nu, am făcut asta pentru că aşa am simţit. Puteam fi eu acolo, puteau fi prieteni de-ai mei", a declarat Andra Raţiu la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro