Wilmark, imagini de coşmar din noaptea tragediei de la Colectiv! Dansatorul povesteşte ultimele clipe din viaţa eroului Adrian Rugină

foto: facebook

Wilmark a povestit ce a trăit în noaptea tragediei de la clubul Colectiv, din Bucureşti. Dansatorul a spus că a fost acolo şi, alături de pompieri, a ajutat la scoaterea oamenilor din flăcări. Mai mult decât atât, acesta a spus că l-a văzut pe Andrei Rugină în ultimele momente din viaţa lui.

Wilmark este profund marcat de ceea ce a trăit în noaptea incendiului de la clubul Colectiv, din Bucureşti. Dansatorul a spus că se afla la o sală de dans din apropierea clubului şi că la un moment dat a ieşit şi a văzut că ceva e în neregulă. Apropiindu-se de locul incidentului un pompier l-a abordat şi i-ar fi cerut ajutorul. Acesta a spus că pompierii scoteau victime din club, li le puneau în braţe, iar ei trebuiau să le ducă până la ambulanţe.

Wilmark a spus că, într-adevăr, Adrian Rugină a intrat în club pentru a salva alte persoane, în ciuda faptului că era rănit.

"Mergeam într-un club de dans când s-a întâmplat nefericitul eveniment. Părea o îmbulzeală, o ceartă - cam asta a fost prima senzaţie când am ajuns în apropiere. Din secundă în secundă, lucrurile se agravau. M-am întâlnit cu patronul clubului, care mi-a spus că de la o artifice a luat foc totul. Eu am ajuns la 10:42, când acolo era deja o ambulanţă. Sincronizarea a fost destul de bună. Jandarmul a strigat la noi şi ne-a spus să intrăm în clubul de lângă. Atunci ne-a spus că sunt foarte mulţi răniţi şi că e nevoie de ajutor. Când am ajuns acolo era o grămadă de corpuri goale, carbonizate, care mişcau sau nu mişcau. Chiar dacă voiai să ajuţi, nu ştiai unde să pui mâna. Prima imagine care m-a şocat era a unei domnişoare frumoase care era goală, arsă, care-şi ţinea mâna într-un fel. POmpierii ieşeau cu câte un om, ţi-l puneau în braţe şi du-te nenică şi scoate-l. Ambulanţele... duceai un om, dar lângă acela mai apăreau încă zece. Andrei Rugină era ca un zombi. Era ars, dar el mergea pe picioarele lui şi căra oameni în spate", a declarat Willmark într-o emisiune de la Kanal D.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro