Unul dintre patronii Colectiv, reacţie tulburătoare după apariţia filmuleţului ţinut ascuns timp de 4 ani: "Ei au făcut planurile de evacuare"

Unul dintre patronii Colectiv, reacţie tulburătoare după apariţia filmuleţului ţinut ascuns timp de 4 ani: "Ei au făcut planurile de evacuare" © arhivă

Costin Mincu, unul dintre patronii clubul Colectiv, locul în care s-a produs cea mai mare tragedie din istoria recentă a României, a avut o primă reacţie după apariţia filmuleţului ţinut ascuns vreme de patru ani. Bărbatul susţine că anchetatorii au minţit încă de la început şi nu şi-au asumat partea de vină.

Costin Mincu a mărturisit, la scurt timp de la apariţia filmării din noaptea de 30 octombrie 2015 cu fragmente din intervenţia autorităţilor la faţa locului, că anchetatorii au minţit de la început. Acesta a specificat că va plăti dacă instanţa de judecată îl declara vinovat, dar doar pentru ce ţine de atribuţiile patronilor clubului. Costin Mincu acuză că anchetatorii nu şi-au asumat partea de responsabilitate care le revine în cazul Colectiv. 

De asemenea, Costin Mincu a atras atenţia asupra faptului că ISU Bucureşti-Ilfov a abandonat versiunea conform căreia nu se ştia de existenţa clubului Colectiv abia după ce instituţiile media au arătat adevărul. 

”Prima dată când instituția minte este printr-un document oficial că nu știe de noi, apoi se delimitează de ofițerii care ne-au controlat care ar fi fost de capul lor. Dar ei au controlat toată platforma Pionierul și au fost de cinci ori acolo”, a declarat Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv la un post tv.

Printre altele, Costin Mincu a mai menţionat faptul că exista autorizaţie şi aviz de incendiu pentru clubul Colectiv. Însă, "cum le-au dat nu este de competenţa mea", a continuat acesta, potrivit Libertatea.

”Găsiți documente care să ateste că au fost de multe ori în Colectiv și ei au făcut planurile de evacuare”, a specificat Costin Mincu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro