După avionul prăbuşit în Iran, o altă tragedie a avut loc astăzi. Un autocar cu zeci de persoane a căzut într-o râpă. Sunt 19 morţi

După avionul prăbuşit în Iran, o altă tragedie a avut loc astăzi. Un autocar cu zeci de persoane a căzut într-o râpă. Sunt 19 morţi © Twitter

După ce 176 de persoane şi-au pierdut viaţa, miercuri dimineaţă, după ce un avion care tocmai decolase de pe aeroportul din Teheran s-a prăbuşit, astăzi, o nouă tragedie loveşte ţara. Un autocar cu zeci de călători a căzut într-o râpă, iar 19 persoane au murit.

O altă tragedie a lovit Iranul, la o zi după accidentul aviatic devastator care a avut loc miercuri. Astfel, astăzi un alt accident şocant s-a produs în Iran. Un autocar în care se aflau mai mulţi pasageri s-a prăbuşit într-o râpă.

Accidentul a avut loc într-o zonă muntoasă din nordul Iranului, potrivit AFP. În urma accidentului, care a avut loc la aproximativ 150 de kiloemtri de Teheran, nu mai puţin de 19 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 24 au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Se pare că, potrivit primelor informaţii, nu se pune problema de un eventual atac. Anchetatorii spun că principala cauză a accidentului o reprezintă o problemă tehnică, după ce frânele autocarului au cedat, iar şoferul nu a mai putut rederesa autovehiculul.

176 de oameni au murit în accidentul aviatic din Iran

Miercuri dimineaţă, un avion ce aparţinea unei companii ucrainene care tocmai decolase de pe aeroportul din Teheran s-a prăbuşit la scurt timp după ce se înălţase. Până acum nu a fost făcută publică nicio cauză oficială a tragediei, însă, Consiliul de Apărare și Securitate Națională al Ucrainei a precizat că principala ipoteză pe care o iau în calcul este un atac terorist cu rachetă.

Declaraţiile de astăzi vin în contextul în care, la câteva ore de la producerea accidentului, autorităţile au precizat că ar fi vorba despre o problemă la motor, declaraţie pe care, ulterior, au retras-o. ''Trebuie să investigăm toate posibilele cauze'', a scris președintele ucrainean Volodymyr Zelensky pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro