Gheorghe Dincă, cerere surpriză în faţa anchetatorilor! Tonel Pop: "Ăştia sunt terminaţi"

Gheorghe Dincă, cerere surpriză în faţa anchetatorilor! Tonel Pop: "Ăştia sunt terminaţi" © arhivă

Informaţie şocantă în cazul Caracal! Tonel Pop a dezvăluit ce le-a Gheorghe Dincă anchetatorilor. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! Imediat, oamenii legii au refuzat solicitarea.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut o dezvăluire neaşteptată. Potrivit celor spuse de acesta, inculpatul în cazul dispariţiei celor două tinere le-a înaintat anchetatorilor o solicitare prin care cere să se spovedească în faţa unui preot. 

Iată că, la scurt timp după ce Tribunalul Bucureşti a prelungit măsura arestului preventiv cu încă 30 de zile, Gheorghe Dincă le-a cerut anchetatorilor să se spovedească în faţa unui preot. Anunţul a fost făcut chiar de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

De asemenea, Tonel Pop a precizat că anchetatorii au refuzat solicitarea lui Gheorghe Dincă şi că se tem de ce ar putea "monstrul din Caracal" să mai mărturisească. 

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, niciun popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!»... Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!“, a afirmat Tonel Pop la RTV.

Gheorghe Dincă ar putea fi trimis în judecată în maximum o lună în cazul dispariţiei Luizei şi Alexandrei. În cazul în care nu se face trimiterea în judecată, conform Constituţiei, Gheorghe Dincă ar trebui să fie eliberat. Inculpatul poate rămâne în arest preventiv doar 180 de zile, iar până în acest moment, a petrecut după gratii aproximativ jumătate din această perioadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro