Informații noi despre victimele accidentului din Ialomița! Care este starea persoanelor transportate la spital

+2 click pentru
galerie

Informații noi despre victimele accidentului din Ialomița! Care este starea persoanelor transportate la spital © Captură video

Au apărut informații noi despre starea victimelor accidentului grav de sâmbătă dimineață din Ialomița. Trei paciente sunt în stare gravă.

Fata de 19 ani care a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală este în continuare la Terapie Intensivă și se află în stare gravă. Alte două femei care au ajuns la Spitalul Floreasca sunt în stare critică.

"Starea ambelor paciente se menţine gravă, dar fără evenimente nefavorabile faţă de sâmbătă dimineaţa. Deci staţionar", a transmis Ministerul Sănătății. 

La Spitalul Bagdasar-Arseni mai sunt internate două femei de 30 și 41 de ani, cu fracturi oase nazale, respectiv fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat și o intervenție pentru șold dizlocat. 

Alte două femei de 30 și 45 de ani se află la Spitalul Bagdasar Arseni, internate la terapie Intensivă, sunt în stare bună, conștiente, dar cu multiple traumatisme. 

Vă reamintim că accidentul grav a avut loc sâmbătă dimineață pe DN2A. Un TIR a intrat puternic într-un microbuz. În urma impactului au murit zece persoane: opt femei din microbuz, șoferul acestuia, dar și șoferul TIR-ului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro