Motivul sfâșietor pentru care una dintre victimele accidentului din Ialomița a fost înmormântată mai devreme 

Motivul sfâșietor pentru care una dintre victimele accidentului din Ialomița a fost înmormântată mai devreme © captura video

O localitate întreagă este în doliu după tragedia care a lovit zece familii, în urma accidentului îngrozitor petrecut în zona localității Sfântu Gheorghe, județul Ialomița. 

Șapte din cele opt femei din comuna Munteni Buzău, care au pierit în urma tragicului accident rutier, vor fi înmormântate în cursul zilei de astăzi, în cadrul unei ceremonii funerare comune, ce va avea avea loc în cursul zilei de astăzi. Cea de-a opta femeie, Viorica Moise, a fost înmormântată ieri, iar motivul este cât se poate de emoționant.

Copiii Vioricăi Moise au luat decizia de a o înmormânta ieri din cauza faptului că astăzi ar fi fost ziua ei de naștere și nu au vrut să o ducă la groapă chiar în această zi. Viorica Moise, mama eroină care a supraviețuit de patru ori cancerului și și-a crescut copiii singură, soțul ei murid din cauza aceleiași boli crunte, a fost condusă ieri pe ultimul drum, scrie click.ro.

Surorile Vioricăi Moise s-au prăbușit peste coșciug

Băieții ei nu au vrut să fie înmormântată chiar de ziua ei, atfel că au decis să fie condusă separat pe ultimul drum. Cu o oră înainte de a fi dusă la biserică, în fața casei Vioricăi Moise se strânsese tot satul, pentru a-i aduce o floare sau a-i aprinde o lumânare. Oamenii sunt devastați de tragedie, iar surorile Vioricăi Moise s-au prăbușit peste sicriu, în timp ce băieții femeii plângeau în hohote în spatele camionetei convertite în dric. Un destin crunt și un om care a murit prematur, fără nici o vină. Viorica Moise era foarte iubită de vecini și adora să petreacă timpul cu nepoțica ei, atunci când mergea în Anglia, în vizită la unui dintre fii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro