Rețetă de clătite fără zahăr, cu banane. Sunt pufoase și au o aromă delicioasă
Clătitele sunt gătite în întreaga lume și sunt unul dintre deserturile rapide și delicioase potrivite în zilele în care nu ai foarte mult timp la dispoziție. În cazul în care vrei să te bucuri de acest preparat, fără să te îngrași, iată cum să îl gătești fără zahăr.
- Cum gătești clătite cu banane fără zahăr
- Secretul unui preparat aromat
Deserturile rapide și delicioase sunt gătite de toată lumea, căci mai ales într-o zi de luni, timpul este foarte limitat. Chiar și așa, poți să te bucuri de câteva momente de răsfăț, chiar și fără să pui câteva kilograme în plus. Clătitele fără zahăr sunt pe lista deserturilor sănătoase, iar vestea bună este că poți să le combini cu aromele dorite de tine.
Rețetă delicioasă de clătite fără zahăr, cu banane
Clătitele fără zahăr sunt la fel de dulci și delicioase la fel ca și cele cu zahăr, dar au mult mai puține calorii. Acest ingredient este nociv pentru organism, iar consumul regulat duce la o mulțime de probleme. Din acest motiv, trebuie să profiți de alternativele pe care le ai la dispoziție pentru un gust de neuitat.
Ingrediente
- 4 ouă
- 4 banane foarte bine coapte
- 150 de grame de făină albă
- esență de vanilie
Mod de preparare
Se zdrobesc bananele până când au textura unei creme. Peste ele se pun ouăle și se bat cu un tel sau un mixer. După ce s-au incorporat, se adaugă și făină și se amestecă în continuare. La sfârșit se adaugă esența de vanilie.
După ce compoziția este omogenă și nu are cocoloașe, se pregătește o tigaie unsă cu foarte puțin ulei și se pun la prăjit.
Ce să adaugi compoziție ca să fie pufoase
Un aluat pufos de clătite este un vis pentru orice iubitor al acestui desert, iar lucrurile sunt mai ușoare decât ai crede.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi cantitatea exactă de făină, la fel cum scrie în rețetă, în funcție de restul cantităților. Cu cât adaugi mai multă făină, cu atât clătitele devin din ce în ce mai tari.