Rețetă simplă de gazpacho. O supa rece de legume delicioasă
Gazpacho este o supă care se servește rece și este exact ceea ce vei avea nevoie în zilele căldureoase care urmează. Cel mai mare avantaj este faptul că se prepară rapid, dar este extrem de sățioasă și sănătoasă în același timp. Iată o rețetă simplă și delicioasă de gazpacho!
- Gazpacho - o supă rece de legume care te va cuceri.
- Cea mai simplă rețetă.
Supa rece gazpacho este alegerea perfectă pentru perioada postului, pentru zilele toride, dar și pentru vegetarieni și vegani. Rețeta simplă de gazpacho pe care o prezentăm mai jos poate fi preparată în 20 de minute, dar mai mult va sta la frigider.
Gazpacho - supă rece de legume după o rețetă simplă și savuroasă
Această rețetă de gazpacho are toate savorile necesare pentru a fi preferata ta, iar aroma ei este potențată de ingredientul special, adăugat la final. Mărarul se potrivește perfect în această supă rece de legume.
Ingrediente
- 6 roșii
- 2 castraveți
- 1 ceapă
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei iute
- 1 lămâie
- 2 lingurițe cu oțet balsamic
- 2 lingurițe cu ulei de măsline
- 1 linguriță cu sare
- ½ linguriță cu piper măcinat
- 1 legătură cu mărar
Mod de preparare
Prima dată trebuie să te ocupi de legume. Se taie legumele cubulețe, apoi se asezonează cu zeamă de lămâie, oțet balsamic, ulei de măsline, sare și piper.
Se pune 3/4 din acest amestec într-un blender și se mixează bine. Apoi, se combină legumele tăiate cu supa obținută și se amestecă bine.
Se dă la frigider peste noapte sau cel puțin 1-2 ore.
Înainte de servire, se presară peste supa gazpacho mărarul tocat.