Să vezi şi să nu crezi! Cum arată bărbatul cu cele mai lungi extensii de unghii din lume. FOTO

+3 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Cum arată bărbatul cu cele mai lungi extensii de unghii din lume. FOTO © captură video

Câteva imagini cu cele mai lungi extensii de unghii fac înconjurul lumii, prin intermediul internetului. "Proprietarul" lor este un artist care tocmai a înregistrat al doilea record mondial! Prima dată, Odilon Ozare a atras atenţia tuturor după ce a realizat cea mai înaltă pălărie, de 4,8 metri.

După ce a înregistrat primul lui record, realizând o pălărie înaltă de 4,8 metri, Odilon Ozare s-a gândit că e momentul să şocheze din nou! Aşa că, la 11 ani distanţă de atunci, artistul, originar din Florida, a stabilit al doilea record Guinness pentru cele mai lungi extensii de unghii: 1,22 metri!

Odilon Ozare a mărturisit că a fost inspirat de papagalul său şi a folosit aproximativ 30 de straturi de pudră acrilică. Artistul din Florida a aplicat pudra acrilică pe unghii timp de peste 200 de ore.

„A fost nevoie de sute de ore pentru a aplica toată pudra acrilică pe unghii”, a declarat Odilon Ozare.

Cum a luat naştere cel de-al doilea record mondial? Ei bine, într-o dimineaţă, a privit unghiile papagalului său: "Unghiile ei erau adâncite efectiv în pielea mea şi am strigat: ‘Song Bird, unghiile tale sunt prea lungi! Erau cele mai lungi unghii. Şi, în timp ce o spuneam, ceva s-a declanşat… cele mai lungi unghii”, a povestit artistul din Florida, potrivit presei internaţionale.

Un purtător de cuvânt al Guinness a spus că s-au stabilit reguli stricte pentru înregistrarea unghiilor. Doi tehnicieni profesioniști de unghii au confirmat că unghiile au fost făcute la standardele profesionale. Ozare a trebuit, de asemenea, să prezinte dovezi video conform cărora unghiile au fost purtate cel puțin o oră și care arătau că sunt construite din aceleași materiale ca unghiile acrilice disponibile pe piaţă, conform tampabay.com.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest