Să vezi şi să nu crezi! Cum arată bărbatul cu cele mai lungi extensii de unghii din lume. FOTO

+3 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Cum arată bărbatul cu cele mai lungi extensii de unghii din lume. FOTO © captură video

Câteva imagini cu cele mai lungi extensii de unghii fac înconjurul lumii, prin intermediul internetului. "Proprietarul" lor este un artist care tocmai a înregistrat al doilea record mondial! Prima dată, Odilon Ozare a atras atenţia tuturor după ce a realizat cea mai înaltă pălărie, de 4,8 metri.

După ce a înregistrat primul lui record, realizând o pălărie înaltă de 4,8 metri, Odilon Ozare s-a gândit că e momentul să şocheze din nou! Aşa că, la 11 ani distanţă de atunci, artistul, originar din Florida, a stabilit al doilea record Guinness pentru cele mai lungi extensii de unghii: 1,22 metri!

Odilon Ozare a mărturisit că a fost inspirat de papagalul său şi a folosit aproximativ 30 de straturi de pudră acrilică. Artistul din Florida a aplicat pudra acrilică pe unghii timp de peste 200 de ore.

„A fost nevoie de sute de ore pentru a aplica toată pudra acrilică pe unghii”, a declarat Odilon Ozare.

Cum a luat naştere cel de-al doilea record mondial? Ei bine, într-o dimineaţă, a privit unghiile papagalului său: "Unghiile ei erau adâncite efectiv în pielea mea şi am strigat: ‘Song Bird, unghiile tale sunt prea lungi! Erau cele mai lungi unghii. Şi, în timp ce o spuneam, ceva s-a declanşat… cele mai lungi unghii”, a povestit artistul din Florida, potrivit presei internaţionale.

Un purtător de cuvânt al Guinness a spus că s-au stabilit reguli stricte pentru înregistrarea unghiilor. Doi tehnicieni profesioniști de unghii au confirmat că unghiile au fost făcute la standardele profesionale. Ozare a trebuit, de asemenea, să prezinte dovezi video conform cărora unghiile au fost purtate cel puțin o oră și care arătau că sunt construite din aceleași materiale ca unghiile acrilice disponibile pe piaţă, conform tampabay.com.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro