De ce să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie. Trucul pe care ar trebui să-l știe orice gospodină
Publicat pe 29.10.2023 la 20:48 Actualizat pe 29.10.2023 la 20:48
Tu ai încercat vreodată să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie? Ei bine, acest truc te va ajuta foarte mult atunci când gătești. Este un truc pe care ar trebui să-l știe orice gospodină. Iată de ce ar trebui să pui acest ingredient peste carnea tocată din tigaie, dar mai ales cum te ajută!
- Motivul pentru care trebuie să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie
- Un truc extrem de util și simplu
În rândurile de mai jos îți vom explica motivul pentru care trebuie să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie. Este un truc pe care ar trebui să-l știe orice gospodină, deoarece este foarte benefic.
Motivul pentru care trebuie să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie
Motivul pentru care trebuie să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie este acela că rezultatul final va fi lipsit de suculență. Acest ingredient minune contribuie la menținerea unei texturi fragede și accelerează procesul de rumenire.
Potrivit specialiștilor, pentru fiecare jumătate de kilogram de carne tocată de vită trebuie pusă treime de linguriță de bicarbonat de sodiu. Acest ingredient trebuie presărat peste carne, apoi lăsat să acționeze timp de 15 minute, după care să se gătească carnea tocată de vită într-o tigaie încinsă.
Cum se congelează corect carnea tocată
Acum îți vom explica cum se congelează corect carnea tocată. Tot ce trebuie să faci este să modelezi carnea tocată înainte de a o congela, astfel încât să fie mai ușor să o folosești și să o desprinzi.
După ce decongelezi anumite produse, cum ar fi verdeața, aceasta poate fi folosită doar ca sursă de fibre. De altfel, prin procesul de dezgheț, produsele lactate își pierd din valoarea nutrițională pe care o au.
Citește și: Supă limpede de pui. Trucuri utile pentru limpezirea supei