Ingredientul care îți face puiul ca la restaurant. Secretul celor mai buni bucătari
Publicat pe 04.10.2022 la 11:05 Actualizat pe 04.10.2022 la 11:05
Îți este poftă de pui ca la restaurant, dar vrei să îl prepari acasă din motive de sănătate ori financiare? Cei mai buni bucătari au dezvăluit ce ingredient trebuie să adaugi pentru un gust delicios. Noi îți prezentăm o rețetă simplă și rapidă, care te ajută să economisești bani. Iată care este modul de preparare.
- Rețetă pentru pui ca la restaurant
- Ce ingredient secret trebuie să adaugi
Ai încercat să faci și tu pui ca la restaurant acasă, dar nu ai reușit? Ei bine, deși pentru unii pare greu de crezut, secretul stă într-un singur ingredient. Iată cum poți să pregătești un pui delicios! Noi venim în ajutorul tău și îți prezentăm o rețetă delicioasă, simplă și rapidă. Care este modul de preparare.
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos, iar apoi nu îți mai rămâne decât să te bucuri de cele mai frumoase momente alături de cei dragi. Vei primi multe laude din partea pofticioșilor, care rar o să mai treacă pe la restaurant atunci când vor să mănânce pui.
Ce ingredient secret trebuie să folosești pentru un pui ca la restaurant
Ingredientul secret pe care trebuie să îl adaugi la pui pentru a avea un gust ca la restaurant sunt fulgii de porumb. Secretul a fost dezvăluit de bucătari pricepuți.
Ingrediente
- o lingură de mix de ierburi uscate
- piper negru
- piper cayenne
- pudră de usturoi
- lapte
- două kilograme de pui tăiat bucăţele
- o cană de făină
- jumătate de cană de fulgi de porumb
- o lingură de sare
- două ouă
- ulei
Modul de preparare
Pentru început, mărunțim fulgii de porumb. Punem într-un bol două linguri de lapte, piper negru, piper cayenne, sarea, pudra de usturoi, cele două ouă și ierburile uscate, după care le amestecăm cu un tel. Într-o altă farfurie, întinsă, punem o cană de făină.
Trecem, pe rând, bucățile de pui prin făină, după care prin compoziția cu condimentele, iar la final le trecem prin fulgii de porumb. Încălzim cuptorul la 200 de grade Celsius, punem bucățile de crispy într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și puțin ulei, pentru aproximativ 20 de minute, iar apoi sunt gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Ingredientul special pentru cea mai bună iahnie de fasole. Rețeta bucătarilor