Ingredientul care nu trebuie să lipsească la mâncarea de spanac. Așa îi dai gustul perfect
Publicat pe 12.02.2023 la 11:01 Actualizat pe 12.02.2023 la 11:01
Mâncarea de spanac se face ușor și este sănătoasă pentru organismul uman, însă nu multe gospodine știu care este ingredientul care nu trebuie să lipsească atunci când vine vorba de acest preparat. Doar prin această metodă îi dai gustul perfect și textura potrivită. Tot ce trebuie să faci, pas cu pas.
- Ingredientul pe care trebuie să îl pui la mâncarea de spanac
- Preparatul va avea gustul perfect
Multe gospodine gătesc des spanac, iar acest preparat este potrivit chiar și pentru persoanele care se luptă cu kilogramele în plus. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să îi dai un gust mai bun decât de obicei. Rețeta pe care ți-o prezentăm este una sănătoasă, simplă și rapidă.
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos, iar apoi nu îți mai rămâne decât să te bucuri de rezultate. De ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare.
Ingredientul pe care trebuie să îl pui la mâncarea de spanac
Probabil că multe gospodine nici nu se gândeau la asta, însă ingredientul care nu trebuie să lipsească la mâncarea de spanac este untul. Alimentul se găsește ușor în magazine și are un preț mic. Vei fi surprinsă să vezi cât de mult i-a schimbat gustul preparatului.
Ingrediente
- o lingură făină
- două linguri de unt
- două linguri de smântână
- un pătrunjel
- un kilogram de spanac
- un ou
- un morcov
- doi cartofi
- sare
- piper
- 5 căței de usturoi
- unt
Modul de preparare
Pentru început, punem spanacul la fiert într-o oală și lăsăm pe foc timp de aproximativ un sfert de oră. În acest interval tocăm usturoiul pastă. Într-un alt bol punem smântâna bătută cu ou, iar peste punem făina.
După ce a fiert, scurgem spanacul și îl stoarcem, iar apoi îl tocăm bine. Punem într-o cratiță unt, iar peste punem spanacul la călit timp de cinci minute. Pentru acest pas este important să amestecăm încontinuu.
Adăugăm peste smântâna cu făina și ouă, usturoiul, sare după gust și amestecăm. Se lasă la răcit, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Ingredientul care trebuie pus în ciorba de perișoare. Așa îi dai cel mai bun gust