Ingredientul care trebuie pus în ciorba de perișoare. Așa îi dai cel mai bun gust
Publicat pe 11.02.2023 la 18:47 Actualizat pe 11.02.2023 la 18:47
Foarte mulți români iubesc ciorba de perișoare, însă doar foarte puțini știu să o gătească. Cu toate că nu este greu de gătit, gustul ei este dat de un ingredient de care doar foarte puțini bucătari știu. Iată ce ingredient trebuie să pui în ciorba de perișoare! Așa îi dai cel mai bun gust.
- Ce ingredient trebuie să pui în ciorba de perișoare
- În acest fel va avea cel mai bun gust
Un ingredient pe care cu siguranță îl ai în casă trebuie să-l pui în ciorba de perișoare, pentru că îi va schimba imediat gustul. Așa o vei face delicioasă, iar cei dragi o vor adora. Iată despre ce ingredient este vorba!
Ce ingredient trebuie să pui în ciorba de perișoare. Așa îi dai cel mai bun gust
Ingredientul pe care trebuie să-l pui în ciorba de perișoare ca să-i dai cel mai bun gust este borșul. Ciorba ta va fi delicioasă dacă ști cum să o gătești. Iată care este rețeta delicioasă de ciorbă de perișoare!
Rețetă de ciorbă de perișoare
Ingrediente:
Pentru perișoare:
-1 kg de carne tocată de porc și vită
-2 ouă
-1/2 legătură de pătrunjel tocat
-50 gr de orez
-sare
-1 ceapă
-piper
Pentru ciorbă:
-1 morcov
-1 țelină
-1 păstârnac
-1 ceapă
-1 cutie de roșii cuburi
-1 cartof mediu
-sare
-pătrunjel verde
-2 liguri pastă de tomate
-1 ou
-borș
Mod de preparare:
Se spală și se curăță foarte bine toate legumele. Cartoful se taie cuburi, iar morcovul, ceapa, țelina și păstârnacul se dau prin răzătoare. Într-o oală mai mare se pun 5 litri de apă, legumele și roșiile. Se lasă la fiert până când legumele sunt aproape gata.
Într-un bol mai mare se pune carnea tocată, orezul, ceapa dată prin răzătoare, pătrunjelul tocat, ouăle, sarea și piperul și se amestecă foarte bine. Cu mâna umedă se formează perișoarele și se adaugă pe rând în ciorbă. Se lasă la fiert și apoi se pune pasta de tomate și borș.
Se oprește focul și se pune pătrunjel tocat mărunt, după care se lasă la răcit. Ciorba de perișoare este gata de servit! Poftă bună!
Citește și: Ingredientul care nu trebuie să lipsească de la gogoși. Așa le faci pufoase și gustoase