Ingredientul secret pe care să-l adaugi la ardeii umpluți pentru un gust mai bun. Trucul folosit de bucătarii pricepuți
Publicat pe 15.09.2022 la 13:30 Actualizat pe 15.09.2022 la 13:30
Orice gospodină vrea să pregătească pentru familia ei cele mai bune preparate. Te gândești să faci ardei umpluți, dar ți se pare că gustul lor nu este tocmai atât de bun cum îți dorești? Noi venim cu soluția și îți dezvăluim ce ingredient secret trebuie să adaugi. Iată care este modul de preparare.
- Ce ingredient trebuie să adaugi la ardeii umpluți pentru un gust mai bun
- Secretul știut de cei mai pricepuți bucătari
Când vine vorba de gătit, multe gospodine folosesc vechile rețete, ceea ce nu este rău, însă iată că un singur ingredient adăugat în mâncare poate schimba radical gustul. Ce trebuie să pui la ardeii umpluți pentru a te bucura de o masă specială și delicioasă.
Iată cât de ușor se gătește această mâncare care nu lipsește de pe masa românilor, mai ales în timpul sărbătorilor. De ce ingrediente avem nevoie și care este modul de preparare.
Ingredientul secret pentru cei mai buni ardei umpluți
Deși unele gospodine cu experiență nici nu se gândeau, ingredientul secret pe care trebuie să îl adaugi la ardeii umpluți este cimbrul. Acesta oferă preparatului aromă și cu siguranță că vei observa diferența de gust, potrivit playtech.ro
Ingrediente
- o cană de orez
- un kg carne tocată
- 10 ardei graşi
- trei cepe
- două linguri pastă de tomate
- un nou
- cimbru
- pătrunjel
- sare
- piper
Modul de preparare
Pentru început, curățăm bine ardeii, tăiem capacul și îndepărtăm toate semințele. Tocăm ceapa și o punem la călit, iar după ce s-a rumenit punem pasta de tomată, dar și trei sau patru linguri de apă. Ulterior, punem peste orezul, după ce l-am spălat cu atenție, și amestecăm câteva minute.
Tocăm pătrunjelul mărunt și îl punem peste, în cratiță. Amestecăm carnea tocată cu cimbru, sare, piper și un ou. Urmează pasul în care umplem ardeii. Aveți mare grijă să nu îndesați carnea pentru că structura lor nu va mai fi la fel.
Îi băgăm la cuptor pentru aproximativ 50 de minute, cel mul o oră, iar după ce au trecut 25 de minute după ce i-am băgăt, adăugăm o cană de apă peste amestecată cu puțin bulion, iar apoi sunt gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Ingredientul secret pentru cel mai delicios orez cu lapte. Trucul pe care multe gospodine nu îl știu