Metoda prin care poți repara maioneza taiată pentru salata de boeuf! Trucul care îți va fi de mare ajutor de sărbători
Publicat pe 13.12.2022 la 12:25 Actualizat pe 13.12.2022 la 12:25
Orice român vrea să aibă masa plină de preparate delicioase de sărbători. Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar gospodinele știu că salata de boeuf este foarte dorită în această perioadă. S-a tăiat maioneza și nu știi ce să faci, mai ales pentru că te-ai săturat să iei rețeta de la capăt din nou și din nou? Nu vei mai fi nevoită să petreci toată ziua în bucătărie. Iată metoda prin care poți „salva” maioneza.
- Trucul prin care poți repara maioneza taiată pentru salata de boeuf
- Metoda folosită de cele mai pricepute gospodine
Gospodinele pricepute nu se „joacă” când vine vorba de pregătirea bucatelor pentru sărbători! Pentru cele ce gătesc, maioneza tăiată este un adevărat coșmar! Uită de cel mai urât „vis” cu ajutorul acestui truc și bucură-te de o salată de boeuf delicoasă.
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos, iar apoi nu îți mai rămâne decât să te bucuri de o masă delicioasă alături de cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Trucul prin care poți repara maioneza taiată pentru salata de boeuf
Este important de știut că nu este ușor să „salvezi” maioneza tăiată, așa că trebuie să fii foarte atentă și să urmezi pașii cu strictețe dacă vrei ca trucul să fie eficient. Pune într-un vas o linguriță de muștar alături de un gălbenuș de ou. Adaugă peste uleiul, însă nu tot odată, ci treptat.
Pentru următorul pas nu trebuie să adăugați ulei din nou, ci puneți peste câte puțin din maioneza care este tăiată, după are amestecați încontinuu, până în momentul în care structura devine „legată”.
Ingrediente
- 400 g de gogoşari muraţi și castaveţi
- 450 g de carne de vită
- un kilogram de cartofi
- 500 g de morcovi
Modul de preparare
Pentru început, punem la fiert într-o oală morcovii și cartofii. După ce i-am scos din apă îi tăiem cubulețe mici. Când vine vorba de carnea de vită trebuie să urmați pașii la fel. Pentru următorul pas, tocăm bine murăturile.
Punem totul într-un bol și le amestecăm bine, iar la final adăugăm peste și maioneza. Se lasă la rece, iar apoo este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Ingredientul pe care să nu-l pui niciodată in sarmale. Le vei strica gustul