Rețetă de borș de miel. Ideală pentru Sărbătorile Pascale
Publicat pe 21.04.2022 la 10:02 Actualizat pe 21.04.2022 la 10:02
Mai sunt doar două zile până la Sărbătorile Pascale, iar gospodinele fac pregătiri intense pentru masa festivă de Paște. Noi venim cu o nouă idee și îți prezentăm rețeta de borș de miel. Este un preparat delicios cu care îi vei impresiona pe toți cei dragi!
- Rețetă de borș de miel
- Ideală pentru Sărbătorile Pascale
Gospodinele din țara noastră se pregătesc intens de Sărbătorile Pascale. Rețeta de borș de miel este un preparat gustos și care va arăta foarte bine pe masa festivă de Paște. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și modul de preparare!
Ingrediente:
-700 gr de carne de miel
-1 ţelină mică
-2 morcovi
-1 rădăcină de pătrunjel
-2 cepe
-500 ml borş
Pentru dres:
-2 ouă
-4 linguri de smântână
Mod de preparare:
Spălați carnea de miel foarte bine, se porționează și se așează fiert în apă cu sare. Ridicați spuma de la ciorbă ori de câte ori este necesar și după ce nu mai apare spumă, adăugați legumele tăiate mărunt. Lăsați la fiert pentru aproximativ 30 de minute, apoi verificați dacă carnea este fiartă suficient. Dacă e fiartă carnea, adăugați borșul și dați în clocot, apoi mai lăsați la fiert puțin. Luați oala de pe foc. Separat, într-un bol, bateți ouăle cu smântână și turnați compoziția peste ciorbă, dar doar după ce aceasta s-a răcit.
Citește și: Ciorbă de miel cu smântână și tarhon. Rețeta ideală pentru masa de Paște