Rețetă de zmeură învelită în strat dublu de ciocolată. Cum să prepari desertul viral pe TikTok și Instagram
Publicat pe 31.03.2023 la 11:48 Actualizat pe 31.03.2023 la 11:48
TikTok-ul și Instagram-ul sunt pline de o rețetă care a devenit virală, deoarece are un gust care îți va încânta papilele gustative. Este vorba despre zmeura învelită în strat sublu de ciocolată. Ei bine, noi îți vom prezenta cum să faci chiar la tine acasă desertul viral pe rețelele personale de socializare. Pentru acest preparat ai nevoie doar de trei ingrediente, iar gustul este unul cu adevărat delicios. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de un desert gustos și sănătos!
- Rețetă de zmeură învelită în strat dublu de ciocolată
- Cum să prepari desertul viral pe TikTok și Instagram
- Care sunt ingredientele de care ai nevoie și care este modul de preparare
Rețeta de zmeură învelită în strat dublu de ciocolată este foarte ușor de pregătit și ai nevoie de foarte puține ingrediente. Acest desert a devenit viral atât pe Instagram, cât și pe TikTok, iar vedetele din showbiz-ul românesc, dar nu numai, îl adoră. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru acest preparat, dar și care este modul de preparare!
Rețetă de zmeură învelită în strat dublu de ciocolată
Ingrediente:
-ciocolată albă
-ciocolată neagră
-zmeură proaspătă sau congelată
Mod de preparare:
Pentru început se taie ciocolata în bucățele și se topește. Se taie în bucățele, pentru a se topi mai repede. Fiecare ciocolată se topește separat, nu în același bol, deoarece veți avea nevoie de ea separat.
Se pune o farfurie sau un grilaj pe masă, iar peste el se va pune hârtie de aluminiu sau hârtie de copt. Se bagă fiecare bucată de zmeură prin ciocolata albă, se pune pe hârtie și se bagă la frigider pentru aproximativ zece minute, după care se scoate și se dă zmeura prin ciocolata neagră și se pune înapoi pe hârtie. Se bagă la congelator pentru aproximativ 5-10 minute, după care se scoate și este gata de servit. Poftă bună!
Este foarte important ca această ciocolată cu zmeură să fie ținută mereu la rece, la o temperatură scăzută, deoarece altfel își va pierde gustul delicios pe care îl are atunci când o pregătiți.
Citește și: Rețetă de mâncare de fasole galbenă. Preparatul gătit de gospodine în perioada de post