Rețetă mini ardei umpluți cu cremă de brânză. Un aperitiv deosebit, perfect pentru gustările rapide de vară
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 11.06.2022 la 19:37
Actualizat pe 11.06.2022 la 19:37
Astăzi o să vă prezentăm varianta perfectă pentru o gustare rapidă, potrivită pentru zilele călduroase de vară. Mai exact, mini ardei umpluți cu cremă de brânză, un aperitiv gustos și ușor de preparat.
- Rețetă mini ardei umpluți cu cremă de brânză
- Un aperitiv deosebit, perfect pentru gustările rapide de vară
- Se prepară simplu și rapid
Mini ardeii umpluți cu cremă de brânză sunt extrem de ușor de preparat și sunt foarte gustoși. Iată de ce ingrediente aveți nevoie.
- 1 kg ardei mini
- 300 g brânză de vaci
- 100 g telemea de vaci
- 100 g cașcaval
- sare
- piper
- 1 legătură ceapă verde
- 1/2 legatură mărar verde
- 2 ouă fierte
- 100 g unt
Mod de preparare
Într-un bol, se amestecă brânza de vaci cu cașcavalul și telemeaua pe care le dați prin răzatoare, și cu untul moale la temperatura camerei. Adăugați apoi smântâna, ouăle date prin răzătoare, ceapa și mărarul tocat mărunt. Punem sare și piper după gust, iar apoi punem la rece până când pregătim ardeii. Îi curățăm și îi lăsăm să se scurgă bine de apă. Luăm apoi o linguriță cu care îi umplem cu amestecul de brânză și îi decorăm sau nu dupa plac, și sunt numai buni de mâncat. Ce poate fi mai simplu de atât?
Citește și Mâncare de castraveți murați cu carne de porc. Rețetă simplă pentru un preparat ca la mama acasă