A vrut să fugă de probleme, dar s-a lovit și mai nasol de ele! Ce se întâmplă acum cu Alina Vidican, în Turcia!

Alina Vidican, (încă) soția lui Cristi Borcea, a decis, de curând, să plece din România pentru a se reculege într-o oază de relaxare din Turcia. Dar, din păcate pentru ea, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, ea negăsindu-și, acolo, liniștea la care spera.

Plecată de câteva zile din România, în toiul scandalului în care este implicată alături de Cristi Borcea și Valentina Pelinel, Alina Vidican suferă, pare-se, mai mult ca oricând. Iar asta, spun sursele noastre, din cauză că, aflată în Turcia, fără alte activități care să îi ia gândul de la problemele prin care trece din cauza faptului că mariajul ei pare să fie pe butuci, Alina o ține într-un plâns continuu.
Lucrurile s-au înrăutățit pentru Alina Vidican, ea fiind, spun apropiați ai familiei ei, tot timpul cu telefonul la ureche și cu lacrimi în ochi. ”A vorbit cu toți cei din familie, cu mama, cu fratele ei, le cere ajutorul și sprijinul în problema pe care o are acum în mariajul ei. Le-a spus că a greșit că a plecat în Turcia, că mai bine mergea la Timișoara. Oricum, din ceea ce știu, vrea să meargă la Timișoara să stea de vorbă cu familia ei, știe că doar așa își poate găsi liniștea de care are nevoie”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Alinei.
De-a lungul ultimelor săptămâni s-a tot vorbit despre iminentul divorț dintre Alina Vidican și Cristi Borcea, între ei intervenind, pare-se, o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș, chiar dacă toată lumea bănuiește că ar fi vorba de fostul acționar al echipei Dinamo București.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro