Andreea Berecleanu, în lacrimi după o persoană dragă! "Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul bun"

Sursă foto: Facebook

Andreea Berecleanu a pierdut o persoană dragă recent, fapt pentru care i-a scris un mesaj emoţionant pe Facebook.

Florin Dumitru, un artist drag prezentatoarei TV s-a stins din viaţă şi asta a făcut-o să îşi verse amarul pe o reţea de socializare.

"Florin Dumitru, prieten drag... Acum un an îl vedeam într-un spectacol caritabil şi aniversar la Teatrul Al. Davila din Piteşti. Iubea copiii, oamenii, cărora le-a dedicat toată energia lui, până la ultima suflare! Vă scriu despre un prieten care a plecat dintre noi prea curând. Prea curând pentru mama lui, pentru prieteni, pentru public. Conducea Teatrul "Aşchiuţa" din Piteşti, juca pe scenele din ţară, regiza, cânta, îşi iubea chitara şi mai ales, ne iubea pe noi, ceilalţi. De fapt, aşa arată un OM. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul bun!", a scris Andreea Berecleanu îndurerată.

VIDEO / Mesajul Andreei Berecleanu, după descinderile de la ANAF: "Celor care sunt alături de Antena în aceste momente, le dăruiesc un moment din intimitatea familiei mele!"

FOTO / Pentru ele timpul a stat în loc! Top 5 vedete care au descoperit tinereţea fără bătrâneţe

Andreea Berecleanu s-a născut în  Bucureşti. Începând cu 1996, Andreea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

VIDEO / Nu ai mai văzut-o aşa. Uite ce face Andreea Berecleanu în redacţie, înainte să ajungă la pupitrul ştirilor

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.

A.C.

Citeşte şi:

Andreea Berecleanu, mesaj din Piaţa Constituţiei: "Ne întâlnim să ne bucurăm şi să mergem înainte"

VIDEO / Cristi Brancu, în doliu! Prezentatorul a făcut anunţul trist în direct: "Odihnească-se în pace! A fost un om minunat"

Andreea Berecleanu cucereşte pe oricine chiar şi atunci când este aproape nemachiată: "Doamne, cât de frumoasă eşti!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro