Andreea Ibacka, strigăt disperat după incendiul din „Colectiv”: „Ajutor, ne mor prietenii!”

Andreea Ibacka foto: Facebook

Andreea Ibacka este șocată de când a aflat de tragedia de la clubul „Colectiv”, în care și-a pierdut câțiva prieteni.

Soția lui Cabral este foarte supărată din cauza faptului că nu li se acordă atenție în media în mod egal victimelor care se află acum internate în spitalele din București.


„Scriu aici pentru că nu știu la cine să apelez: o parte dintre victimele accidentului de la Colectiv sunt la spitalul Sfântul Pantelimon, dar despre ei nu se scrie nimic. Trei dintre victime sunt în stare gravă și din câte se pare este mare nevoie de ajutor specializat.

Știe cineva unde trebuie vorbit astfel încât una dintre echipele internaționale să vină și aici? AJUTOR, vă rog, ne mor prietenii! Starea lor deja s-a degradat foarte mult", a scris Andreea Ibacka, soția lui Cabral, pe pagina sa de socializare.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 30 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

V.M

Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro