Se iubeşte cu "Burlacul"? Denisa Nechifor a mărturisit: "Cu Andrei Andrei am mai ieşit!"

Chiar dacă are un copil, iar relaţia cu Adrian Cristea nu a mers prea bine, Denisa Nechifor nu şi-a pierdut speranţa că îşi va găsi sufletul pereche. Fosta iubită a fotbalistului a mărturisit că încă iese cu diverşi bărbaţi şi speră că poate la un momentat se va lega o nouă idilă.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, Denisa Nechifor a dezvăluit că mai iese cu "Burlacul" Andrei Andrei.

"Da sunt singură. Mai ies şi eu la un suc, la masă cu un băiat. Cu Andrei Andrei am mai ieşit, suntem prieteni. Am fost în vacanţă, dar o să ne mai vedem nu e problemă.

Pe mine mă caută un băiat de cinci ani şi nu s-a plictisit, deci nu contează cât timp trece. Bărbatul de lângă mine trebuie să fie sincer. (...) Liviu vârciu mi-a cerut să-i fac un băiat. Noi suntem prieteni," a spus Denisa Nechifor, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

”Prințul” Cristea, disperat să-și găsească echipă! Vezi la ce tertipuri a apelat pentru a juca, din nou, fotbal! Imagini EXCLUSIVE

VIDEO / Denisa Nechifor a spus tot despre viaţa ei amoroasă: "Am găsit pe cineva cu care aş fi putut întemeia o familie!"

Denisa Nechifor, mărturisiri de ziua fetiţei sale! Cine a ajutat-o să organizeze petrecerea?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro