"Barbie" de România, de nerecunoscut! Şi-a schimbat look-ul. "Semeni cu Bianca Drăguşanu!"

Vedetă peste noapte, Sabrina Fabian, ştiută şi sub numele de "Barbie" de Romania, s-a cam hotărât să iasă de sub această parafă! Noua sa apariţie ne duce cu gândul la o alegere şi mai lipsită de originalitate decât asemănarea cu Barbie.

Fata e nehotărâtă, să rămână blondă sau să se facă şatenă? O fotografie a fost postată pe contul ei. Aceasta poartă o perucă de culoare şatenă iar buzele îi sunt roşii. Cu toate astea, cu riscul de a fi din cauza filtrului, Barbie pare cam palidă la faţă şi tristă.

"Doar o perucă drăguţă. Blondă sau şatenă?", a scris Sabrina la descrierea pozei. Aceasta le-a cerut părerea fanilor, iar aceştia i-au oferit răspuns imediat. Unul dintre fanii ei a asociat-o cu Bianca Drăguşanu şi i-a spus că nu i-ar plăcea ca schimbarea să fie realitate. "Nu!!!! Te întristează această nuanţă şi semeni cu Bianca Drăguşanu. Fii tu însăţi, veselă şi gingaşă! Te pup", a zis cineva în comentarii.

Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a povestit înainte să urce pe scena "X Factor" că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai există un patinoar potrivit pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a declarat ea, în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1. După ce s-a vopsit blondă a devenit Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adaugat ea. Tânăra a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

Tu ce zici, seamănă?

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Cea mai comentată vedetă a momentului! Credeați că ați văzut-o în cea mai delicată ipostază pe Barbie? E bine...NU! Să vedeți poza asta!

După ce a fost prinsă fumând în baia şcolii, BARBIE de România poate să aibă probleme mari! Ce pedeapsă riscă

IMAGINI EXCLUSIVE din baie cu Sabrina Fabian! În ce ipostaze a fost surprinsă fosta concurentă de la "X Factor"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro