Brad Pitt a spus TOTUL! De ce a vrut să divorţeze de Angelina Jolie?

Sursa foto Hepta

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt unul dintre cele mai puternice şi admirate cupluri de la Hollywood, dar, conform presei de peste Ocean, cei doi au fost la un pas de divorţ, după ce actorul ar fi declarat că este foarte deranjat de faptul că soţia lui nu se îngrijeşte şi nu mai este atentă cu sănătatea ei. 

Se pare că Brad Pitt s-a gândit mai bine la familia lui şi a revenit la sentimente mai bune în ceea ce priveşte divorţul. Actorul a explicat pe larg motivele pentru care se gândea să îşi părăsească soţia.

"O dată, copiii mei m-au întrebat de ce m-am însurat, iar eu le-am răspuns pentru că o iubesc pe mama voastră. Atunci ei au continuat spunându-mi: 'Dacă dragostea voastră este destul de puternică de ce aveţi nevoie de căsătorie ca să fiţi împreună?' Aceste fapte m-au făcut să mă întreb dacă dragostea este de ajuns pentru ca o relaţie să reziste. M-am gândit prea mult la asta şi apoi m-am certat foarte tare cu Angelina. Iar ea nu a putut să se oprească din plâns, iar copiii au întrebat-o de ce nu mă părăseşte, iar ea a spus că suntem căsătoriţi şi nu vrea să mă lase să cred că ne poate doborî orice. Atunci mi-am dat seama că în căsătorie nu este doar despre dragoste, ci despre frustrare, durere, dezamăgiri şi lucruri înţelese greşit.

Faptul că acum ştiu toate acestea ne-a întărit relaţie şi suntem mai fericiţi ca oricând. Acum ştiu că putem doar împreună să depăşim orice obstacol",
a scris Brad Pitt pe Facebook.

O viaţă sentimentală tumultoasă

Divorţată de actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton, acum este căsătorită cu actorul Brad Pitt, acest cuplu atrăgând atenţia întregii lumi. Jolie şi Pitt au împreună şase copii, dintre care trei copii biologici - Shiloh, Vivienne Marchelline şi Knox Leon, şi trei adoptaţi: Maddox, Pax, şi Zahara. Jolie susţine cauze umanitare în toată lumea şi în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei pentru Organizaţia UNHCR sprijină mult refugiaţii.

T.S

Citeşte şi:
Sângele apă nu se face! Angelina Jolie şi tatăl ei au îngropat securea războiului
B
rad Pitt are părul alb în cap! Cât timp a trecut până ce râvnitul actor a ajuns aşa?
Brad şi Angelina Jolie, la un pas de divorţ! Actorul îi reproşează soţiei sale că este prea slabă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro