Când Roxana e acasă, Florin Salam își face de cap prin străinătate... cu o blondă siliconată!

Florin Salam pare să se bucure din plin de recitalurile pe care le are prin străinătate. Iar atunci când Roxana, frumoasa lui iubită și mama celui de-al treilea copil al său, nu este alături de el, manelistul se ”consolează” cu o blondă sexy și siliconată.

De curând, la un concert pe care l-a susținut în străinătate, alături de Florin Salam s-a aflat dansatoarea lui favorită, blondina Nicoleta Cristina Pucean, o adevărată bombă-sexy printre dansatoarele care îl acompaniază pe celebrul manelist.

Iar în timp ce Roxana în așteaptă acasă, în București, Florin și-a făcut de cap alături de blondina bine tunată în cabinetele esteticienilor, dându-i dedicații după dedicații, semn că amiciția lor este foarte, foarte strânsă. Astfel, în timp ce Cristina Pucean dădea, cât putea ea de tare, din bustul ”crescut” de medici și încerca, în același timp, să nu rămână cu sânii pe afară, Salam o încuraja cât putea el de mult cu o melodie pe care a compus-o, acolo, pe loc, pentru partenera lui de scenă, în timp ce banii ”curgeau” în jurul lor, spectatorii fiind încântați de show-ul pe care îl oferă cei doi.


De altfel, cheful de petrecere al lui Florin Salam pare să fie din ce în ce mai mare, în ciuda zvonurilor răuvoitoare împrăștiate de tot felul de ”amici” de-ai acestuia care îl dădeau bolnav, internat în tot felul de clinici medicale de prin străinătate.

”Sunt sănătos tun, nu am nimic, mă simt perfect. Asemenea zvonuri penibile despre starea mea de sănătate sunt lansate, probabil, de tot felul de artiști care speră că în acest fel vor primi ei mai multe cântări. Sunt niște prostii, dar pe mine mă distrează invențiile astea. În orice caz, mă simt bine și sunt în străinătate ca să cânt, nu ca să stau internat în vreun sanatoriu cum au scris unii”, ne-a spus, în exclusivitate, Florin Salam.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV! Florin Salam SPUNE TOTUL despre starea lui de sănătate! Vezi ce declarații uluitoare face manelistul

Adevărul despre starea lui Florin Salam! Fiica lui, Betty, ne-a spus TOTUL

Prima imagine cu fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre! Uite ce frumușică este


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro