Carmen Harra a prezis moartea lui Andrei Gheorghe? "Este extrem de dureros"

+4 click pentru
galerie

Carmen Harra, Andrei Gheorghe © Facebook

Carmen Harra a făcut un urmă cu câteva zile o previziune cutremurătoare. Oare a prezis clarvăzătoarea moartea lui Andrei Gheorghe? Ea a ţinut să menţioneze că România va pierde oameni importanţi. 

Carmen Harra a prevăzut că vom pierde oameni foarte cunoscuţi şi care au reuşit să îşi pună amprentă în absolut tot ce au făcut. Ieri s-a întâmplat asta. Andrei Gheorghe a murit! 

Citeşte şi - Mesajul sfâşietor al lui Andrei Gheorghe care anunţa transformarea totală a lui, înainte să fie găsit mort: "Am inima uscată şi-n gură gust de cenușă"

"Anul 2018 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru. În 2018 va veni o criză economică", a spus Carmen Harra la Antena3. 

Citeşte şi - Şi-a presimţit moartea? Ce spun prietenii lui Andrei Gheorghe: "Din păcate, a avut dreptate"

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Cunoscutul jurnalist a fost găsit mort în baia din locuinţa lui. Potrivit primelor informaţii, cauza morţii a fost un stop cardio-respirator. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro