Ce a făcut-o să plângă ca un copil pe Mihaela Rădulescu? "Lacrimi şiroind fără să le pot opri"

Mult cunoscuta Mihaela Rădulescu a trăit un moment de emoţie profundă. Lacrimile i-au brăzdad obrajii şi emoţiile au făcut-o să-şi strângă inima în pumn.

Mihaela Rădulescu este una dintre femeile independente şi sigure pe propria persoană. Inspiraţia pe care a căpătat-o părea să fi fost de nicăieri, însă, astăzi a mărturisit totul. Inspiraţia sa este Nadia Comăneci.

Pe profilul vedetei de facebook aceasta a postat o fotografie în care se află alături de Nadia. Deşi nu mulţi s-ar fi aşteptat, aceasta fotografie nu este doar dovada unei prietenii ci şi dovada unei admiraţii colosale.


"Din lista mea de oameni talentaţi care m-au inspirat, astăzi este vorba de numărul unu, NADIA COMĂNECI! A fost primul meu idol şi va fi mereu cea mai mare sursă de inspiraţie, cea mai mare mândrie că sunt româncă. O iubesc, o ador şi mi-a fost idol din copilărie, singurul star real cu care am avut postere în cameră, singura pe care mi-am dorit să o întâlnesc în realitate într-o bună zi. Când s-a întâmplat prima dată, am plâns ca un copil - cu zâmbet şi lacrimi şiroind fără să le poţi opri - una dintre cele mai intense emoţii pe care le-am trăit vreodată. Între timp, am avut nenumărate ocazii să ne vedem, să stăm de vorbă, să stăm de vorbă, să râdem împreună sau să... ajutăm oameni împreună. Emoţia nu a dispărut niciodată. E singura fiinţă lângă care tremur în primele secunde şi abia apoi pot să mă port normal. Nadia, te iubesc!", a spus Mihaela despre idolul său.

Nadia Elena Comăneci este o gimnastă româncă, prima la nivel mondial care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Aceasta a adus mândrie susţinătorilor ei şi ţării câştigând cinci medalii olimpice de aur.

Sursă foto: Captură ProTv / Facebook

A.C.
Citeşte şi:
Mihaela Rădulescu s-a dat de tot de partea iubitului său austriac! Cu ce s-a îmbrăcat de dragul lui Felix Baumgartner?

A dezvăluit secretul! Cum trece Mihaela Rădulescu peste despărţirea de bărbatul pe care l-a iubit

Imaginea care îl va pune pe jar! Cum îl răsplăteşte Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner, atunci când câştigă un trofeu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro