Mihaela Rădulescu s-a dat de tot de partea iubitului său austriac! Cu ce s-a îmbrăcat de dragul lui Felix Baumgartner?

Dornică de experienţe ca întotdeauna, Mihaela Rădulescu a acceptat provocarea din partea iubitului său, Felix Baumgartner şi a îmbrăcat un costum la care nu te aşteptai.

Aşa e când doi oameni cu culturi diferite se iubesc! Ieri, Mihaela a participat la o petrecere cu specific austriac şi a îmbrăcat costumul tradiţional."Prima mea petrecere drindle! Abia aştept să-l îmbrac şi eu pe Felix în iţari şi ilic, cu cămaşă şi opinci. Deocamdată, i-am făcut plăcerea să port costumul tradiţional austriac (drindle) şi trebuie să admit că m-am simţit... de-acolo. Ador această plăcere şi mândrie a austriecilor de a-şi purta costumul tradiţional aproape la orice petrecere. Ce simplu şi inedit ar fi să nu ne mai batem capul cu rochii de seară şi să îmbrăcăm portul popular din zona în care ne-am născut...", a scris Mihaela în descriere.
În fotografia postată apare alături de fraţii familiei Baumgartner, Felix, partenerul său de viaţă, şi fratele lui Felix, Gerald.

Mihaela şi Felix îşi trăiesc povestea de dragoste de aproape doi ani. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

A dezvăluit secretul! Cum trece Mihaela Rădulescu peste despărţirea de bărbatul pe care l-a iubit

Imaginea care îl va pune pe jar! Cum îl răsplăteşte Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner, atunci când câştigă un trofeu

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu, un cuplu de "poveste"! O nouă imagine din dormitorul celor doi, făcută publică de sportiv


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro