VIDEO / Cei cinci copii care au rămas fără mamă după dezastrul din Clubul Colectiv plâng fără oprire: "Şi-a presimţit moartea!"

Dezastrul de la Clubul Colectiv a lăsat zeci de familii îndurerate. Cei cinci frați rămași orfani, după ce mama lor a murit în incendiu, trăiesc un adevărat coşmar.

Maria Ion era văduvă şi muncea la negru ca femeie de serviciu în clubul Colectiv, pentru a-şi întreţine cei 5 copii. În seara fatidică, ţinea locul unei colege. Moartea ei a provocat durere şi suferinţă de nedescris pentru copilaşii rămaşi acum fără niciun sprijin.

Fiica cea mare a făcut mărturii emoţionante despre cea care i-a dat viaţă. "Nu realizez că mama mea nu mai este în viaţă. Cine o să ne mai strige pe noi la masă acum? Ea şi-a dorit foarte mult să fie mireasă, dar nu în cazul ăsta. Nu pot să mă împac cu gândul că nu mai e în viaţă. Sora mamei mele va fi mama noastră de acum. Fratele meu a visat-o seară şi i-a spus să avem grijă de noi şi să fim tari. Ne spunea că ar vrea să aibă câte un nepot de la noi toţi şi apoi poate să moară liniştită. Parcă şi-a presimţit moartea. Îi promit că voi fi a doua mamă pentru fraţii mei. Sper să mă ierte dacă am greşit vreodată. Eu vreau să plătească patronii şi să se facă dreptate pentru că ne-au lăsat nenorociţi. Mama mea a plătit cu viaţa ei pentru noi. Mă bucur că am primit casa că fraţii mei n-or să rămână pe drumuri", a declarat fiica Mariei Ion, luni, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

EXCLUSIV! LUCRA LA NEGRU PENTRU 100 DE LEI PE SEARĂ! Mărturisirile îngrozitoare ale surorii uneia dintre victime

Cei cinci orfani au primit un apartament de la Primăria Sectorului 4 şi vor primi lunar o sumă de bani de la "Fundaţia mereu aproape".

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi::


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro