Atenție!
Conținut pentru adulți!

Dacă o vede AȘA, Nicolae Guță se întoarce la ea în genunchi! Fotografiile cu fosta lui AMANTĂ sunt... interzise CARDIACILOR

Viața amoroasă a ”Regelui” Nicolae Guță este mai greu de descurcat, probabil, decât legăturile de sânge ale familiilor regale europene. Cu toate acestea, unele dintre femeile care s-au iubit cu manelistul și pe care acesta le-a părăsit, l-ar putea face pe Guță să își muște pumnii de ciudă că nu mai sunt în viața lui.

Acesta pare să fie și cazul Iuliei, blondina care i-a fost amantă în vremea în care Nicolae Guță jura că se căsătorește cu Flori. Cu toate acestea, relația dintre cei doi, deși una extrem de fierbinte, s-a terminat mult mai repede decât și-ar fi dorit ea, tânăra plecând departe de el.
Dar, pare-se, nu înainte de a realiza o ședință foto incendiară, expunându-și cu generozitate nurii în poziții care mai de care mai incendiare, pozele cu pricina fiind făcute, probabil, pentru a-și promova calitățile de dansatoare exotică, ea câștigând bani frumoși din activitatea cu pricina.
De altfel, lipsa de inhibiții a Iuliei este legendară, ea fiind surprinsă în compania manelistului în ipostaze care mai de care mai fierbinți, goliciunile expuse cu generozitate părând să o amuze din plin pe focoasa blondină. De altfel, Iulia pare să fie principala cauză a despărțirii manelistului de Flori, infidelitatea lui Nicolae Guță neputând fi iertată de fosta iubită a cântărețului. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro