Daniel Buzdugan, despre incendiul de la „Colectiv”: "F**"-vă în gură de politruci cu legile astea ale voastre făcute de voi și doar pentru voi"

Daniel Buzdugan foto: Facebook

Daniel Buzdugan, prezentatorul matinalului de la Radio Zu,  își petrece sfârșiturile de săptămână la evenimente din cluburi, unde alături de colegul său, Mihai Morar, face spectacol cu artiștii invitați.


Tot mai multe vedete și prezentatori TV se pun în locul persoanelor care au murit vineri seară în clubul Colectiv și sunt conștienți că ar fi putut fi ei cei care se zbat acum între viață și moarte sau sunt plânși de milioane de români.
Daniel Buzdugan este revoltat de toată birocrația care presupune obținerea unor acte pentru funcționarea unui club și de faptul că unii patroni aleg cele mai periculoase materiale, care conduc la o tragedie ca cea din clubul bucureștean.

Wilmark, la un pas de tragedie în Clubul Colectiv: "Erau carbonizaţi, nu ştiai de unde să îi apuci!"

„Îmi povestea cineva cum e cu cluburile: vine cineva de la pompieri și zice că mai trebuie să ai încă 2,3 sau 4 uși pentru situații de urgență, să mai ai și nu știu ce instalații antiincendiu, lemnăria ignifugată....etc, etc. Patronul face un calcul simplu și realizează că toate astea l-ar costa vreo câteva mii de euro în plus. Atunci vine întrebarea de logică perversă: dar amenda, cât e amenda? Amenda este de 5000 lei o dată la 2 ani!!! Păi atunci să-mi bag piciorul în ea de protecție împotriva incendiilor! Deci legea e făcută pro șpagă, nu pro siguranța cetățeanului! Și cam toate legile din țara asta sunt făcute pentru a fi interpretabile, pentru mica ciupeală! 
F**u-vă în gură de politruci cu legile astea ale voastre făcute de voi și doar pentru voi!!!”, s-a revoltat Daniel pe pagina sa de socializare.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 30 de persoane au murit și alte 140 se luptă să supraviețuiască.
V.M
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro