De la distanţă - Zână, de aproape - Mumă! Cum arată tenul Cristinei de la "Mireasă pentru fiul meu"

foto: facebook

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" arată ca o păpuşă de la distanţă, însă un selfie făcut de iubitul ei a trădat adevărul crunt.

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr care-i face inima să tresalte de fericire.

De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare la braţul iubitului, înconjuraţi de un cadru ca desprins din poveşti. De la distanţă, tânăra pare extrem de finuţă şi elegantă.

Lucrurile se schimbă însă când o priveşti de aproape. Machiajul şi cerceii i-au stricat întreaga apariţie tinerei.

(foto: facebook)

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

Sfârşit de drum pentru Denisa. Tânăra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". Cine a votat-o?

Surpriză de PROPORŢIII la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Adrianei preferă alt băiat din competiţie în locul lui Valentin. Despre cine e vorba?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro