Declarația de dragoste care te va topi. Ce i-a transmis Ionela de la ”Mireasă pentru fiul meu” lui Teodor, de ziua lui

Ionela și Teodor/ foto:Facebook

S-au plăcut încă din primele zile ale competiției matrimoniale ”Mireasă pentru fiul meu” și și-au promis că vor fi împreună pentru totdeauna.

Marea finală i-a găsit căsătoriți pe Ionela și pe Teodor, iar cei doi nu se mai satură unul de celălalt și își fac mereu declarații de dragoste.

Astăzi este ziua de naștere a lui Teodor, iar soția sa i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru a-i arăta cât de mult îl prețuiește.

”Am mai auzit povești frumoase, am întâlnit, am ascultat și am înțeles iubiri incredibile. Dar până acum, n-am reușit să întâlnesc o dragoste mai interesantă, specială și nemuritoare, precum cea pe care o trăim noi. Astăzi, e ziua ta de naștere, e ziua omului care m-a convins că merită să am încredere în ceea ce e mai bun pe lume. Nu stiu cum să-ți mulțumesc pentru asta. Poate spunaâdu-ți, pur și simplu, "TE IUBESC", iar tu să-ți iei de aici toată energia unei relații pe care eu, una, o consider perfectă. La mulți ani superbi, la mulți ani creativi, la mulți ani sănătoși, dragostea mea!TE IUBESC ENORM”, i-a scris Ionela soțului său.

Teodor și-a dorit să își exprime fericirea și să îi răspundă acestui mesaj emoționant:

”Știi că ești tot ce am mai bun pe lumea asta, inima mea, fericirea mea,sufletul meu drag și scump..TE IUBESC ENORM, SOȚIA MEA MINUNATĂ, IUBIREA MEA FRUMOASĂ, TE ADOR..TAREEEE”, i-a răspuns emoționat și Teodor.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro