Când are loc botezul fetiţiei lui Carmen Simionescu! "Tata încă nu s-a obişnuit cu statutul de bunic"

+3 click pentru
galerie

Când are loc botezul fetiţiei lui Carmen Simionescu! "Tata încă nu s-a obişnuit cu statutul de bunic" © Instagram

Pe 1 august, Carmen Simionescu a adus-o pe lume o fetiţă de-a dreptul superbă, printr-o operaţie de cezariană. Sofia Maria Rossa a devenit, de atunci, cel mai important membru din familia lui Carmen Simionescu! Vedeta a intrat în direct la Star Matinal şi a oferit ultimele detalii din noua viaţă de mămică.

Pentru Carmen Simionescu, venirea pe lume a Sofiei Maria Rossa este cea mai mare realizare! Ce-i drept, şi înţelegem de ce! Vedeta a declarat că ea şi Sofia au început să-şi facă programul împreună şi când e nevoie de ajutor, îl primeşte atât de la mama ei, cât şi de la mama lui Bogdan, tatăl micuţei. 

"E frumos. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Este şi greu pentru că un copil are nevoie de toată atenţia, dar e cea mai mare realizare a mea de până acum. A trecut abia o lună, e de acomodare aşa... Am început să ne facem programul amândouă, ne-am obişnuit una cu cealaltă... Când te trezeşti cu un bebeluş, trebuie să ghiceşti ce-şi doreşte. Asta mi s-a părut cel mai dificil la început. Mă ajută mama mea şi mama lui Bobo. Ambele sunt lângă mine. Facem cu schimbul. Ne-a răvăşit aşa puţin programul tuturor, dar ne bucurăm (...) E o alintată. E adorabilă. Când intervine cineva în viaţa ta atât de important, nu te duci la shopping pentru tine, te gândeşti doar la ea! Când vedem lucruri care arată bine... garderoba e plină.", a mărturisit Carmen Simionescu pentru Antena Stars. 

Cum a reuşit să se recupereze după operaţia de cezariană şi ce-a făcut de a slăbit 10 kilograme într-o săptămână? Ei bine, gândul că îşi ţine propriul copil în braţe a făcut-o să uite imediat de durere. Iar cât despre kilogramele acumulate în timpul sarcinii, Carmen Simionescu s-a declarat norocoasă. Mama natură a avut grijă de corpul ei!

"Nu am avut probleme. Operaţia e operaţie indiferent de situaţie şi necesită recuperare, dar când îţi ţii copilul în braţe, uiţi de durere. Toate mămicile trec prin gândul că e mai important decât ele. (...) În timpul sarcinii am acumulat 12 kilograme şi în decursul a o săptămână am slăbit zece kilograme. Ştiu că sunt foarte multe fete care mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă", a mai spus vedeta. 

"Eu am fost foarte, foarte sensibilă şi plângeam din orice motiv legat de bebe. Am izbucnit în lacrimi şi am fost copleşită. Plângeam cu bebeluşul în braţe.", a continuat tânăra mămică.

Când are loc botezul fetiţei lui Carmen Simionescu

Carmen Simionescu a răspuns, în sfârşit, întrebării de pe buzelor tuturor: când are loc botezul? Tânăra mămică a mărturisit că, deşi a trecut o lună de când Sofia a venit pe lume, nu s-au gândit încă la botez, dar să mai înceapă şi pregătirile! Vedeta a precizat faptul că îşi doreşte ca în acest moment important şi fetiţa să fie mai mare ca să înţeleagă cât de cât şi să se bucure alături de familie. 

"Nu ştim deocamdată. Îmi doresc să mai crească puţin. Creştinarea este un moment important şi mi-aş dori să fie şi ea puţin mai mare. Nu am discutat deocamdată cu membrii familiei despre botez, dar vom vedea.", a declarat Carmen Simionescu. 

Adrian Minune, bunic?! Da, da! Nici lui parcă nu-i vine să creadă. Carmen Simionescu a spus pentru Antena Stars că, după ce tatăl ei a trecut de perioada în care nu putea să stea lângă Sofia pentru că izbucnea în lacrimi, a început să-şi pună întrebări şi să se amuze. Adrian Minune nu s-a obişnuit încă cu ideea că a devenit bunic, dar este copleşit de emoţii ori de cât ori o vede pe Sofia. 

"Tata a avut o perioadă în care nu putea să stea lângă bebelina pentru că izbucnea în braţe. Şi noi suntem tineri şi ei. Încă nu s-a obişnuit cu statul de bunic. Tata zicea că o să fie amuzant când o să i zică Sofia "Tataie". Sunt copleşiţi şi tatăl meu, şi tatăl lui Bogdan ", a mai spus aceasta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro