Este definitiv! Abhi și Pragya nu mai formează un cuplu! Vezi ce se va întâmpla cu ei

Le-a luat destul de mult timp până să ia o decizie în ceea ce privește relația lor, dar Pragya a pus piciorul în prag și a decis că este mai bine să divorțeze. Chiar dacă ei sunt oarecum împăcați cu situația, familiile lor sunt cele care suferă cel mai mult.

Cât timp Pragya răsfoiește actele de divorț pe care avocații le-au pregătit, familia ei este foarte afetată de ceea ce urmeayă să facă. Avocații o roagă pe Pragya să se gândească bine ce vrea să îi ceară lui Abhi la divorț, iar ea îi surprinde pe toți când spune că nu are nevoie de la el de nicio proprietate și niciun ban, pentru ea contând mai mult partea emoțională. Fără să mai stea pe gânduri, Pragya semnează actele de divorț, iar apoi le semnează și Abhi. Sarla îi cere scuze lui Purab pentru atitudinea ostilă pe care a avut-o pereu față de el și îi mulțumește pentru tot suportul pe care l-a oferit familiei ei. Pragya se închide în camera ei și devine sentimentală atunci când găsește geaca lui Abhi, iar amintirile îi inundă mintea. Cum Pragya nu mai este în casă, iar Tanu se simte foarte obosită, ea merge direct în camera lui Abhi și a lui Pragya.


Sarla este foarte îngrijorată de viitorul fiicei ei, dar bona și Bulbul reușesc să o liniștească spunându-i că Pragya este o femeie puternică și își va reveni repede. Bulbul face o ședință de familie în care le spune tuturor că trebuie să o ajute pe Pragya să revină la viața normală și să uite de tot ceea ce i se întâmplă. Pragya este pregătită să părăsească locuința, iar când o vede, Alia începe să facă mișto de ea. Abhi surprinde pe toată lumea când o oprește pe Pragya și le spune tuturor că ea va părăsi casa doar după ce se va căsători, iar Alia și Tanu sunt foarte supărate pe decizia lui. Abhi încearcă să o căsătorească pe Pragya cu Suresh.

Citește și:

Nimeni nu crede în divorțul lor! Vezi cine încearcă din răsputeri să îi împace pe Abhi și Pragya

Nu mai este nimic de făcut! Pragya a luat cea mai grea decizie din viaţa ei! Vezi ce se va întâmpla cu relaţia lor

Abhi alege o metodă neortodoxă de a-şi îneca amarul! Pragya a ajuns în culmea disperării din cauza soţului ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro