Nimeni nu crede în divorțul lor! Vezi cine încearcă din răsputeri să îi împace pe Abhi și Pragya

Chiar dacă Pragya a fost cea care a decis că ar fi mai bine să divorțeze, familia ei nu este sub nicio formă de acord, toți considerând că este o decizie pripită, iar cei doi ar trebui să se împace.

Bulbul are un vis ciucat cu sora ei care vine acasă și cade într-o stare de inconștiență, lucru care îi îngrijorează pe toți. Bulbul se trezește foarte speriată, își ia medicamentele și îl sună imediat pe Purab și îi cere să se întâlnească. Abhi încearcă să se se apropie cât mai mult de Pragya, iar pe ea nu o deranjează deloc acest lucru, doar că inima ei bate din ce în ce mai tare când Abhi îi dă de înțeles că acceptă divorțul. Alia și Tanu nu își mai încap în piele de fericire și se îmbată pentru a sărbători momentul. Purab o anunță pe Bulbul că Abhi și Pragya vor divorța, lucru care o șochează. Abhi își îneacă din nou amarul în alcool, iar când îl vede așa, Pragya încearcă să îl ajute.


Purab și Bulbul ajung acasă la Abhi, iar Abhi încearcă să îl convingă că nu este o decizie bună să o dea afară din casă pe Pragya, dar chiar atunci, Alia îi spune că Pragya a fost cea care a cerut divorțul. Lui Purab și lui Bulbul nu le vine să creadă că Pragya a făcut acest lucru, moment în care Bulbul o cheamă pe Pragya să stea de vorbă, în particular. Purab îi oferă ajutorul lui Pragya, punându-i la dispoziție avocații lui. Sarla rămâne șocată când află că fiica ei va divorța și chiar dacă etse decizia lui Pragya, Sarla vrea să vprbească personal cu Abhi.

Citește și:

Nu mai este nimic de făcut! Pragya a luat cea mai grea decizie din viaţa ei! Vezi ce se va întâmpla cu relaţia lor

Abhi alege o metodă neortodoxă de a-şi îneca amarul! Pragya a ajuns în culmea disperării din cauza soţului ei

Momentul adevărului pentru Pragya şi Abhi! Vezi ce decizie va lua rock star-ul cu privire la căsnicia lui


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro