FENOMENUL Gabriel Cotabiţă! Daniel Iordăchioaie, despre situaţia colegului său: "Miracole medicale se mai întâmplă"

Daniel Iordăchioaie susţine că Gabriel Cotabiţă a revenit în atenţia publicului după ce a stat 3 săptămâni în comă. Iordăchioaie a spus că a devenit o obişnuinţă pentru români să-şi aducă aminte de valori când este prea târziu.

Daniel Iordăchioaie susţine că Gabriel Cotabiţă are de câştigat după urma problemelor de sănătate. Iordăchioaie a spus că mediatizarea stării de sănătate l-a readus în atenţia publicului pe Cotabiţă, lucru de care ar trebui să profite la maximum.

„În România, din păcate, funcţionăm încă după sintagma «trebuie să mori şi să reînvii ca să poţi să mai fii în atenţia poporului». Gabi e un fenomen artistic, iar miracole medicale se mai întâmplă, doar că nu sunt mediatizate. Asta l-a ajutat şi o să-l ajute în continuare să aibă un boom artistic, pentru că lumea e mai atentă la el. Oricum, Gabi avea de spus aceleaşi lucruri şi înainte să i se întâmple nefericirea asta. E valabil şi la mine: vocea, mintea, sufletul meu de artist sunt aceleaşi ca la 135 kg. Acum, cu 50 kg mai puţin, totul parcă sună şi arată altfel”, a declarat Daniel Iordăchioaie pentru ziarulring.ro.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.

Citeşte şi

Ce face cel mai bun prieten al lui Cotabiţă în timp ce artistul zace pe patul de spital! Cătălin Căţoiu, surprins de paparazzii Spynews.ro

VIDEO / Infirmiera care s-a pozat în secția de Terapie Intensivă cu Gabriel Cotabiță a fost identificată 

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro