O gustare plină de savoare ce se găteşte într-un timp foarte scurt. Midiile în sos de bere, un preparat delcios ce se obţine în mai puţin de 20 de minute.
- Încearcă şi: Piept de pui cu sparanghel
INGREDIENTE:
- Trei linguri de unt;
- Trei căţei de usturoi, tocaţi mărunt;
- 1/4 ceapă, tăiată mărunt;
- 1,5 kilograme de midii;
- 350 de mililitri de bere;
- O legătură de pătrunjel;
- O lămâie, feliată;
- 1/2 linguriţă de sare;
- Încearcă şi: Chiftele cu mozzarella şi sos de roşii
- Încearcă şi: Un preparat simplu şi gustos! Kebab de pui
Mod de preparare:
Se curăţă midiile şi se clătesc sub un jet de apă rece. Se încălzeşte untul într-o oală, la foc mediu. Se căleşte ceapa şi usturoiul timp de aproximativ un minut. Se adaugă midiile şi se amestecă pentru a se combina cu ingredientele din oală. Se adaugă berea şi se pune capacul la oală. Se gătesc timp de aproximativ cinci minute până ce midiile se ăşi deschi cochiliile. Se asezonează cu cu pătrunjel tocat, sare şi lămâie. Se servesc imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.