Mihai Morar, afectat de incendiul de la Colectiv! Primele declaraţii ale realizatorului "Răi da' buni"

captura Antena Stars

MIhai Morar este afectat de incendiul de la Colectiv. Realizatorul emisiunii "Răi da buni" a făcut primele mărturisiri despre ceea ce trăieşte în ultimele nopţi.

Mihai Morar a mărturisit că tragedia de la clubul Colectiv l-a impresionat extrem de tare şi a lăsat urme adânci în subconştientul lui. Realizatorul emisiunii "Răi da' buni" a mărturisit că în ultimele nopţi nu a putut dormi mai mult de 3-4 ore şi că visele i-au fost zguduite de vise cu victimele, cu arşi cu incendiu.

"Nu pot să dorm mai mult de 3-4 ore pe noapte. Visez numai victime, arşi. E cumplit. Vă mulţumesc pentru ce aţi făcut pentru victimele de la Colectiv", a declarat Mihai Morar la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro