Nimeni nu a mai făcut aşa ceva pentru ea! Simona Traşcă, emoţionată până la lacrimi de gestul BANAL al iubitul ei

Din vara anului trecut, Simona Traşcă trăieşte o adevărată poveste de dragoste alături de Vasi, tânărul care i-a readus zâmbetul pe buze blondinei, care îşi pierduse definiti încrederea în iubire. Cu gesturi mici, Vasi a reuşit să o cucerească definitiv pe Simona.

Plecată într-o mini-vacanţă de două săptămâni în Paris, Simona Traşcă ar vrea să nu se mai întoarcă deloc în România, sau cel puţin să îşi prelungească şederea cu încă două săptămâni, pentru a nu fi nevoită să stea, din nou, departe de iubitul ei. Ei bine, Simona are şi motive pentru care nu vrea să plece de lângă Vasi, tânărul făcându-i absolut toate poftele iubitei sale, blondina nefiind nevoită să facă absolut nimic.


Profitând de faptul că stau la el acasă, Vasi a încercat să îşi impresioneze iubita, printr-un gest simplu, chiar banal, dar care a ajuns direct la inima Simonei. „De când ne-am cunoscut mă tot <<ameninţă>> că îmi face clătite şi nu a făcut-o. Acum, dacă tot a plouat foarte mult şi am fost nevoiţi să stăm mai mult în casă, m-a surprins cu o prăjitură cu cacao şi căpşuni, care a fost foarte bună. Mi-a adus totul la pat. Nu am fost niciodată atât de fericită”, a declarat Simona Traşcă.


Simona Traşcă şi Vasi Borneu se iubesc din luna august a anului trecut, iar în noaptea de Revelion, chiar de ziua ei blondina a primit cel mai frumoas cadou, şi anume inelul de logodnă.

Citeşte şi:

Drama a reînceput! Simona Trașcă, forțată să renunțe la iubit și să se întoarcă de urgență în București

Asta este VIDEO-ul săptămânii! Cei sensibili vor plânge! Simona Trașcă chinuie limba franceză pe străzile Parisului!

S-a văzut la Paris și a și devenit divă! Simona Trașcă, primele declarații după ce s-a instalat în casa socrilor


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro