Oana Roman, anunţ disperat: "Vă rog..."

Tragedia provocată de incendiul din clubul Colectiv, din Capitală, a întristat o mulţime de oameni. Vedetele din ţara noastră nu au rămas indiferente, iar cele mai multe fac apel la ajutorul medicilor, a psihologilor pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în neputinţă.

În urmă cu puţin timp, Oana Roman a postat pe pagina unui site de socializare un mesaj în care dă exemplu de oameni care s-au mobilizat pentru a ajuta victimele acestui tragic incendiu şi prin care cere celor care să dea o mână de ajutor.  "Multă lume în zilele acestea vorbește își da cu părerea și se pierde în discuții inutile... alții acţionează fără să apară pe undeva și mobilizează voluntari. Alex Radu este un băiat pe care nu îl cunosc personal, dar care a reușit de sâmbătă dimineață să mobilizeze mulți oameni într-o acțiune fără precedent. A adunat peste o sută de voluntari care merg în spitale și ajută victimele şi familiile lor cu mâncare, apă, ceai, suport moral și organizează toate nevoile lor. Fie că e vorba de transport , cazare, necesar de medicamente și altele... Este nevoie de mai mulți voluntari și de logistică pentru familiile răniților care stau pe holurile spitalelor. Mai fac un apel către psihologi... vă rog mergeți voluntar în spitale și acordați suport specializat familiilor. Nu așteptați să vă sune că nu vor suna... ei stau pe holuri de vineri noaptea și sunt prea disperați și îndurerați ca să se gândească să vă caute.... mergeți voi acolo și dați-le putere... au mare nevoie", a scris Oana Roman Elisei pe pagina unui site de socializare.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens sens dramatic acum. Adi Despot, către solistul trupei Goodbye to Gravity: "E o luptă pe viaţă şi pe moarte"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

E.V
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro