O masă sănătoasă şi plină de gust. Ravioli cu spanac şi creveţi, un preparat delicios ce se prepara în mai puțin de 30 de minute. Rețeta perfectă pentru un prânz gustos.
- Încearcă şi: Creveţi cu lămâie şi quinoa
INGREDIENTE:
- 500 de grame de creveţi;
- O lingură de ulei de măsline;
- O lingură de unt;
- 1/2 linguriţă de sare;
- 1/4 linguriţă de piper;
- O ceaşcă de supă de pui;
- O cană de lapte;
- Două linguri de făină;
- O linguriţă de pudră de usturoi;
- 1/2 linguriţă de pudră de ceapă;
- 1/8 linguriţă de fulgi de ardei;
- Un pachet de Ravioli cu spanac;
- 1/2 ceaşcă de parmezan;
- 3/4 ceaşcă de mazăre;
- Două linguri de pătrunjel proaspăt;
- Încearcă şi: Un mic dejun gustos! Toast cu omletă şi sparanghel
- Încearcă şi: Paste cu sos de avocado și sparanghel
Mod de preparare:
Într-o tigaie mare, se încălzeşte uleiul de măsline la o temperatură medie. Se adaugă creveţii şi 1/2 linguriţă de sare şi se lasă să se gătească timp de aproximativ trei minute, amestecând ocazional. După ce aceştia sunt gata se lasă deoparete.
Într-o altă tigaie, se topeşte untul. Se presară făina, iar apoi se adaugă treptat supa de pui şi laptele, amestecând constant. Se adaugă pudra de usturoi, pudra de ceapă şi fulgii de ardei şi se lasă să fiarbă. Se adaugă ravioli, într-un singur strat, şi se mai ţine pe foc aproximativ patru minute până ce aceştia fierb. Se reduce focul şi se adaugă parmezanul, creveţii şi mazărea. Se gătesc timp de un minut, la foc mic, până ce parmezanul se topeşte complet. Se asezonează cu pătrunjel proaspăt şi se servesc imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.