S-au reunit brigăzile! Cristi Borcea a ajuns să împartă celula cu un vechi rival!

Viaţa lui Cristi Borcea a luat o întorsătură neaşteptată de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. După ce a fost internat în Spitalul Florească, iar apoi în Arestul Central, fostul manager al câinilor roşii a avut parte de surpriza vieţii lui când a ajuns în Penitenciarul Jilava.

După ce a sărbătorit alături de colegii de celulă din Arestul Central, în ultima noapte petrecută acolo, Cristi Borcea a fost transferat la Penitenciarul Jilava, pentru a putea fi cât mai aproape de sediul DNA, în momentul în care va fi chemat la audieri.


Fostul acţionar al echipei Dinamo a fost un răsfăţat încă de la prima încarcerare, stilul de viaţa pe care acesta l-a dus în spatele gratiilor fiind invidiat de mulţi. Acum, după ce medicii de la Spitalul Floreasca au reuşit să îl pună pe picioare şi să îi stabilizeze starea, Cristi Borcea a fost transferat direct la Penitenciarul Jilava, fără a fi nevoit să treacă şi pe la spitalul penitenciarului.


Cristi Borcea este „cazat” în secţia 1 a penitenciarului, secţia cu cele mai bune condiţii, acesta beneficiind de un regim de încarcerare deschis. Odată ajuns la Jilava, soţul Alinei Vidican a avut parte de surpriza vieţii lui, când a aflat că va împărţi aceeaşi celulă cu Ioan Becali, vechiul lui rival.


Ioan Becali nu este singurul coleg de celulă al lui Cristi Borcea, cei doi având încă doi colegi „de suferinţă”, alături de care îşi petrec timpul, care, inevitabil trece mult mai greu în spatele gratiilor.

Citeşte şi:

VIDEO / Imaginile tristeţii! Alina Borcea, supărată lângă copii! Nimic n-o poate face să uite de sarcina Valentinei Pelinel

Sfat pentru Valentina Pelinel! Ce spune Biserica despre infidelităţile lui Cristi Borcea

VIDEO / Imagini cu graviduţa Valentina Pelinel în timp ce face sport: "Sarcina nu e o scuză ca să te îngraşi!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro