Scandal de proporţii la TV între fetele lui Vadim şi Nick Rădoi: "Eu l-am apreciat foarte mult pe Vadim Tudor! Nici mulţumesc nu mi-au spus. E revotător!"

Sursa Foto Arhiva

În urmă cu o săptămână, omul de afaceri Nick Rădoi a decis să ajute familia lui Corneliu Vadim Tudor cu nişte bani, impresionat fiind de drama familiei omului pe care îl admira.

Persoana de legătură a tranzacţiei a fost Andreea Antonescu, care, din lipsă de timp, şi-a rugat o prietenă să o ajute să facă o faptă bună. Dar, spre nefericirea tuturor, persoana de legătură a făcut o gafă care a creat un mare scandal între Lidia Vadim şi Nick Rădoi. Laura, pe numele ei, ar fi luat împreună cu soţul Andreei Antonescu decizia de împărţi cei 5000 de euro la mai multe cazuri sociale, după ce suma de bani a ajuns la familia "Tribunului".

Nick Rădoi a intrat în direct prin telefon  la "Agentul Vip" şi s-a declarat foarte revoltat de faptul că fetele lui Vadim nici măcar nu i-au muţumit pentru gestul lui frumos.

"Eu l-am apreciat foarte mult pe Vadim. Am fost impresionat de cazul lor şi atunci am luat contact cu Andreea. Suma este de 5000 de dolari. Soţul Andreei m-a sunat şi mi-a explicat că nu e vorba de un ajutor social. Apoi el a venit cu ideea ca aceşti bani să fie împărţiti la mai multe cazuri umanitare fără să ştiu eu.  Mesagerul care a fost trimis nu a înţeles nimic. Dacă pe mine mă contacta cineva, eu nu decideam să iau nici un ban înapoi de la fetele politicianului. M-a deranjat că nu mi-au mulţumit. Mă deranjează cum vorbeşte. Mi se pare foarte jignitor. Oamenii care nu apreciază nu merită ajutor. Ba mai mult se simte că am umilit-o, este revoltător", a spus Nick Rădoi la Antena Stars.

Lidia, fata mai mare a lui Corneliu Vadim Tudor, s-a revoltat şi a explicat că familia ei nu este un caz caritabil şi nu poate să plece capul pentru că nu aşa a fost educată.

"Marea problemă aici este exprimarea fetei care nu ştia despre ce e vorba. Ea habar nu avea cum trebuie împărţiţi banii. Domnul Nick Rădoi mi-a bătut apoi obrazul, iar eu am donat banii la rândul meu pentru că noi nu suntem un caz caritabil. Noi nu am cerut bani pentru noi personal. Modalitatea în care dânsul a acţionat nu a fost ok. Eu nu plec capul în faţa nimănui. Lumea îşi doreşte să ajute şi o fac în continuare şi le mulţumesc. Pe de altă parte există oameni care vor ca ziarul tatălui meu să nu se închidă. Chiar dacă s-a întâmplat această confuzie. Noi am fost crescute să fim demne. Eu cu domnul Nick Rădoi Nu vobim aceeaşi limbă. Nu înţelem deloc", a spus Lidia la Antena Stars.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

T.S

Citeşte şi:

VIDEO / Document-bombă! Corneliu Vadim Tudor, şantajat cu un cont de 3,5 milioane de euro: "Această sumă nu figura în declaraţia de avere!"

Oana Zăvoranu susţine ideea că Vadim Tudor ar fi fost asasinat: "Nu cred că a murit de moarte bună! Eu am nişte bănuieli"

Lidia, fiica cea mare a lui Vadim, nu mai vrea să audă de Gigi Becali: "Îl rugăm să uite de familia noastră"

VIDEO / Familia i-a presimţit sfârşitul! Cum l-a visat sora lui Corneliu Vadim Tudor înainte să moară

Sora lui Corneliu Vadim Tudor, mărturisiri cutremurătoare: "Când l-am văzut, am încremenit!"

Soţia lui Corneliu Tudor Vadim, revoltată după înmormântare: "S-a spus că soţul meu a ajuns băut la spital!"

VIDEO / Ipoteză-şoc! Corneliu Vadim Tudor a fost ASASINAT? Dovada ameninţării e clară!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro