Abi, ce le-ai făcut? Tot mai mulţi artişti scot diss-uri la adresa “Regelui României”! “Velea dacă se pune la mintea lui, îl demontează”

Abi, ce le-ai făcut? Tot mai mulţi artişti scot diss-uri la adresa “Regelui României”! “Velea dacă se pune la mintea lui, îl demontează” © Instagram

Scandalul dintre Alex Velea şi Abi a făcut senzaţie la începutul anului 2020! Acum, tot mai mulţi artişti scot diss-uri la adresa „Regelui României”!

Conflictul dintre Abi Talent şi Alex Velea a fost pe buzele tuturor! Cei doi şi-au aruncat cuvinte dure unul altuia în văzul tuturor, pe conturile de Instagram. În urma a ceea ce s-a întâmplat, mai mulţi artişti au scos diss-uri la adresa „Regelui României” sau au comentat la adresa lui.

Alex Velea a fost primul care a scos o piesă adresată lui Abi în totalitate. Artistul l-a atacat dur pe trapper, aşa cum ştie el mai bine, prin versuri. „De când erai fanul meu, stai puţin, că încă eşti/ Atunci n-aveai papuci Gucci, mare norocos mai eşti/ Îţi dau clasă, nu ai şcoală, dar mă provoci/ N-ai nicio şansă, nu o să câştigi/ Nu uita cu cine joci”, sunt doar câteva din versurile scrie de iubitul Antoniei.

A fost nevoie doar să dea tonul, ca mai mulţi artişti din lumea muzicii să-l urmeze. De exemplu, rapper-ul Pechese, s-a alăturat şi el diss-urilor contra lui Abi. „Muzica tot evoluează, talentul se limitează / Crezi că ei te apreciază, când de fapt, te parodiază / Oricum el nu sesisează, nici măcar în primă fază / Că Velea dacă se pune la mintea lui, îl demontează”, o parte din versurile rapper-ului.

Sişu: „Cine o să fie Abi peste 20 de ani?”

Artiştii nu au stat deoparte şi au tot continuat să-şi dea cu părerea. La fel a făcut şi Sişu, unul dintre cei mai buni rapperi din România.

Sişu nu a putut să se abţină şi a adresat cuvinte dure la adresa lui Abi Talent. Artistul susţine că „Regele României” nu are pic de talent şi nu o să ajungă nicăieri în viitorul apropiat.

„Măi fratele meu, în orice an, dacă apari și dai din gură ca prostul și țipi la unii mai mari ca tine, îți iei un mare capac! Cine o să fie Abi peste 20 de ani? Eu sper să fie cineva, dar tare mi-e că o să fie la Camera 24, pe secția 6!!!”, a zis rapper-ul.

Sişu consideră că Abi nu merită atenţia nimănui şi că piesele pe care le-a scos nici măcar nu sunt de calitate. „Tu l-ai văzut pe el cum vorbea la televizor: ”ce am făcut eu, domne’”. Păi ce c…t ai făcut, mă, că ești viral pe Internet, ești nebun la cap, ai făcut niște gunoaie d-astea! Ce-ai făcut, că n-ai făcut nimic, să moară … dacă ai făcut ceva! Ai făcut 3 melodii pentru copii!”, a continuat el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro