Abia acum s-a aflat! Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Dan Negru, înainte să moară

+3 click pentru
galerie

Abia acum s-a aflat! Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Dan Negru, înainte să moară © arhivă

Moartea Ilenei Ciuculete, din anul 2017 a fost ca un adevărat blestem în viața lui Cornel Galeș. Bărbatul care a iubit-o cel mai mult pe artistă a știut că aceasta îi va lipsi din viață în fiecare zi și nu doar lui, ci numeroaselor personaje din showbizul românesc, ce au rămas, la momentul respectiv, mute de durere. 

Unul dintre oamenii cu care Ileana Ciuculete a avut o relație specială de prietenie și cu care a colaborat de fiecare dată cu aceeași plăcere este realizatorul de emisiuni, Dan Negru. 

Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Dan Negru, înainte să moară

Imediat după moartea artistei, Dan Negru a postat un mesaj sfâșietor pe pagina lui de Facebook în care le-a povestit oamenilor ce anume i-a spus Ileana Ciuculete, cu puțin timp înainte să moară. Regretata cântăreață a venit deseori la celebrele Revelioane organizate de Dan Negru la Antena 1 și a cântat de fiecare dată cu aceeași plăcere. 

"Mi-a povestit cândva ca-i place Sinatra. Pai, vorba lui, "that's life..." Ne vor lega mereu niște Revelioane...Ileana Ciuculete s-a stins azi", a scris Dan Negru pe pagina de socializare, la scurt timp după ce a aflat de moartea artistei.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, în urma unei boli cumplite. Pe 30 noiembrie și Cornel Galeș a murit într-un tragic accident de mașină, produs în Spania. Trupul acestuia va fi repatriat astăzi și aduc în țară într-un sicriu frigorific. 

Înmormântarea lui Cornel Galeș va avea loc joi, la același cimitir unde este înmormântată Ileana Ciuculete. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro