Adrian Minune, reacţie uluitoare când a aflat că va fi bunic: "Se uita aşa, puţin strâmb"

+3 click pentru
galerie

Adrian Minune, reacţie uluitoare când a aflat că va fi bunic: "Se uita aşa, puţin strâmb" © Facebook

Vestea că fiica lui este însărcinată l-a surprins total pe Adrian Minune. Carmen Simionescu a ales un mod incredibil pentru a-i spune ce se întâmplă, iar acum, tânăra artistă a povestit cum a reacţionat tatăl ei. 

Carmen Simionescu nu nu ştia cum să îşi facă curaj să îi spună, iar la un moment dat i-a venit o idee incredibilă. A luat testul de sarcină şi l-a pus într-o cutie de cadou pe care i-a oferit-o ulterior lui Adrian Minune. Cunoscutul artist nu a ştiut ce se petrece în primă fază, dar apoi şi-a dat seama şi a început să sară-n sus de bucurie. 

"I l-am împachetat într-o cutiuţă de cadou. I-am zis: tati, am un cadou pentru tine! Îi dau cadoul, se uită aşa puţin strâmb. Reacţia lui: nu cred, serios?! A sărit aşa în sus şi a spus: bunicul minune", a povestit Carmen Simionescu despre momentul în care şi-a anunţat tatăl că este însărcinată.

Toţi apropiaţii lui Carmen Simionescu au reacţionat aşa când au aflat vestea

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Carmen Simionescu a povestit că fratele ei, Adi, are o altă reacţie de fiecare dată când o vede. Când a aflat, a fost cel mai şocat! Acum însă, este mult mai protectiv şi mai atent cu ea. 

"Fratele meu, Adi, a fost cel mai şocat. Nu se aştepta şi de fiecare când mă vede are o altă reacţie. E obişnuit cu mine aşa şi după aia când îşi aminteşte... <Aoleu, tu eşti gravidă>. Vine, mă pupă pe burtă, e un alintat. Mă ia în braţe. El s-a şocat, dar în mod pozitiv. A devenit mult mai protectiv, e mai atent cu mine", a mărturisit Carmen Simionescu.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro