Alex Bodi, mesaj emoționant pentru cea mai importantă femeie din viața sa

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, mesaj emoționant pentru cea mai importantă femeie din viața sa © arhiva

Ziua de ieri a fost una dintre cele mai importante pentru Alex Bodi. Mama fostului soț al Biancăi Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar omul de afaceri a ținut să-i transmită un mesaj emoționant.

Chiar dacă pe plan sentimental în aceste momente nu mai stă tocmai bine, după ce în urmă cu puțin timp a divorțat de Bianca Drăgușanu, în viața lui Alex Bodi este în continuare o femeie importantă, mama sa. 

Ieri, aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar omul de afaceri a ținut să o emoționeze cu un mesaj pe contul său de socializare.

Alex Bodi a adăugat o fotografie cu cea care i-a dat viață, iar imediat au venit din partea prietenilor sute de comentarii.

”Cel mai important și frumos lucru e sa ai mama in viața!Ii mulțumesc Lui Dumnezeu pentru faptul ca exiști,ca ma bucur la fiecare apel și sfat care mi-l dai,că-mi aduci mereu zâmbetul pe buze și esti îngerul meu păzitor din ziua în care m-am născut! Chiar dacă nu pot fi acum lângă dumneata, să știi că te iubesc enorm de mult și sunt mândru că ești mama mea!
LA MULȚI ANI, mami...îți doresc multă sănătate și fericire! Te Iubesc❤️!”
, a scris fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro